Άνετη νίκη για τη Ρεάλ που πήρε το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα
i

©imago

Άνετη νίκη για τη Ρεάλ που πήρε το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα

Δημήτρης Χούπης 20:02 - 25.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:03 - 25.08.2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης με τα γκολ των Βαλβέρδε, Ντίαζ και Έντρικ νίκησε με 3-0 τη Βαγιαδολίδ και πήρε το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 3-0 της Βαγιαδολίδ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της La Liga. Βαλβέρδε, Ντίαζ και Έντρικ «υπέγραψαν» το τρίποντο για την ομάδα της Μαδρίτης.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είχε τον έλεγχο του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να περιμένουν πίσω από την μπάλα σχεδόν σε όλο το 45λεπτο. Από την άλλη οι Μαδριλένοι απειλούσαν με δυσκολία την αντίπαλη εστία με τη μεγαλύτερη ευκαιρία να είναι στο 10ο λεπτό. Ο Εμπαπέ, είχε τη στιγμή του να σκοράρει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου για πρώτη φορά, αλλά ο Χέιν απάντησε αρνητικά στον Γάλλο σταρ.

Ο Γκουαρντιόλα παραδέχτηκε ότι έσπασε έναν άγραφο μεταγραφικό κανόνα για να υπογράψει τον Γκουντογκάν
PREMIER LEAGUE

09:37 - 25.08.2024

Ο Γκουαρντιόλα παραδέχτηκε ότι έσπασε έναν άγραφο μεταγραφικό κανόνα για να υπογράψει τον Γκουντογκάν

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα παραδέχτηκε ότι έσπασε τον δικό του άγραφο μεταγραφικό κανόνα στη Μάντσεστερ Σίτι με την εκ νέου υπογραφή του Ιλκάι Γκουντογκάν από την Μπαρτσελόνα.

Η συνέχεια του ημιχρόνου ήταν ίδια με τις δύο ομάδες τελικά να μπαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες. Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους η Ρεάλ Μαδρίτης άνοιξε το σκορ. Ο Βαλβέρδε εκτέλεσε ένα φάουλ, η μπάλα κάπου κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0 των γηπεδούχων.

Η Βαγιαδολίδ όμως πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε στο 59' με τον Μόρο, του οποίου το σουτ πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στο 80ο λεπτό ο Εμπαπέ έφτασε ξανά στο πρώτο του γκολ, αλλά και πάλι ο Γάλλος επιθετικός δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 88' η Ρεάλ... καθάρισε την υπόθεση νίκη με τον Ντίαζ να κάνει ένα ωραίο τελείωμα για το 2-0. Ο Έντρικ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ