Κάνει το ντεμπούτο του με τη Ρεάλ ο Εμπαπέ: Βασικός απέναντι στην Αταλάντα για το Super Cup

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©imago

Κάνει το ντεμπούτο του με τη Ρεάλ ο Εμπαπέ: Βασικός απέναντι στην Αταλάντα για το Super Cup

Δημήτρης Χούπης 20:28 - 14.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:30 - 14.08.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ θα κάνει το ντεμπούτο του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού θα ξεκινήσει βασικός στο Super Cup απέναντι στην Αταλάντα.

Έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του με τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Η κάτοχος του Champions League «βασίλισσα» θα αντιμετωπίσει την κάτοχο του Europa League, Αταλάντα στη Βαρσοβία για το Super Cup και ο Γάλλος σταρ θα φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ για πρώτη φορά. Ο Κάρλο Αντσελότι, αν και ο 25χρονος έχει μόλις μία εβδομάδα που κάνει προπόνηση, έδωσε φανέλα βασικού στον Εμπαπέ κόντρα στην ομάδα του Μπέργκαμο.

Η υπόθεση Βινίσιους που θυμίζει Κριστιάνο Ρονάλντο και το μεγαλείο της «Βασίλισσας»
LA LIGA

19:38 - 14.08.2024

Η υπόθεση Βινίσιους που θυμίζει Κριστιάνο Ρονάλντο και το μεγαλείο της «Βασίλισσας»

Πριν από 12 χρόνια ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρωταγωνίστησε σε μία υπόθεση παρόμοια με αυτή του Βινίσιους με την προσφορά που δέχτηκε από τη Σαουδική Αραβία. Και η Ρεάλ είχε την ίδια στάση...

Στο τέρμα θα είναι ο Κουρτουά, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Ρούντιγκερ και Μεντί. Στο κέντρο είναι ο Βαλβέρδε με τον Τσουαμενί, ο Ροντρίγκο και ο Βινίσιους είναι στα άκρα και ο Μπέλιγχαμ πίσω από τον Εμπαπέ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Αναλυτικά η ενδεκάδα: