Αχόρταγος ο Πέρεθ, ζητούσε κι άλλα γκολ από τον Βινίσιους: «Του είπα ότι δεν ήταν αρκετά»

Φλορεντίνο Πέρεθ & Βινίσιους

i

PrtScr

Αχόρταγος ο Πέρεθ, ζητούσε κι άλλα γκολ από τον Βινίσιους: «Του είπα ότι δεν ήταν αρκετά»

Κώστας Τόπας 09:03 - 15.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:36 - 14.08.2024

Ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ αστειευόμενος δήλωσε ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από τα τρία γκολ που πέτυχε ο Βινίσιους στον τελικό του Σούπερ Καπ κόντρα στη Μπαρτσελόνα.

Η Κυριακή (14/01) ήταν μια μεγάλη ημέρα για την Ρεάλ Μαδρίτης. Όχι μόνο διότι οι Μαδριλένοι κέρδισαν το πρώτο τους τρόπαιο  της σεζόν, αλλά το έκαναν αφού ταπείνωσαν τους μεγαλύτερους αντιπάλους τους, τη Μπαρτσελόνα, με 4-1 στον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ στο Ριάντ.

Ο Βινίσιους Τζούνιορ ήταν ο πρωταγωνιστής του σόου για τους «μερένχες», σημειώνοντας χατ-τρικ στο πρώτο ημίχρονο για να βάλει τις βάσεις για μία άνετη νίκη. Ωστόσο, δεν ήταν αρκετό για τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος αστειεύτηκε στο Movistar+, ότι ο 23χρονος Βραζιλιάνος έπρεπε να είχε τελειώσει το ματς με περισσότερα γκολ.

«Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, αλλά του έχω πει ότι πρέπει να σκοράρει περισσότερα γκολ, ότι τρία δεν είναι αρκετά». Στη συνέχεια, ο ισχυρός άνδρας των Μαδριλένων παραδέχτηκε ότι ήταν απόλυτα ευχαριστημένος με τον «Βίνι» και τις εμφανίσεις του, οι οποίες ελπίζει ότι θα βελτιωθούν τα επόμενα χρόνια.

«Ο Βίνι λάμπει σχεδόν πάντα, αλλά το να σκοράρει χατ-τρικ δεν είναι φυσιολογικό. Είναι πολύ χαρούμενος γιατί έκανε μια εξαιρετική απόδοση. Η προσπάθειά του σε κάθε αναμέτρηση είναι εκπληκτική. Είναι πολύ νέος, πολύ καλός και θα γίνεται καλύτερος κάθε χρόνο».

Ο Λεβαντόφσκι προσπάθησε με trash talk να αποσυντονίσει τον Βινίσιους: «Πώς εκτελείς το πέναλτι;» (vid)
LA LIGA

08:47 - 15.01.2024

Ο Λεβαντόφσκι προσπάθησε με trash talk να αποσυντονίσει τον Βινίσιους: «Πώς εκτελείς το πέναλτι;» (vid)

«Εσύ το εκτελείς;» «Πώς;» «Ε, τότε εκτέλεσε», ήταν μερικά από τα πράγματα που είπε ο Λεβαντόφσκι στον Βινίσιους πριν εκτελέσει το πέναλτι για να προσπαθήσει να αποκεντρώσει τον Βραζιλιάνο αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Πέρεθ είναι ευχαριστημένος με την ομάδα που βοήθησε να χτιστεί. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τα θεμέλια για να κυριαρχήσει για πολλά χρόνια ακόμα και ο Βινίσιους θα πρέπει να είναι ένας από τους πυλώνες από αυτή την άποψη.