Η Ντόρτμουντ δεν θα κάνει προπόνηση στο «Μπερναμπέου» υπό τον φόβο κατασκόπων της Ρεάλ!

Ο Νούρι Σαχίν στον πάγκο της Ντόρτμουντ - Φωτ. IMAGO

Η Ντόρτμουντ δεν θα κάνει προπόνηση στο «Μπερναμπέου» υπό τον φόβο κατασκόπων της Ρεάλ!

Κώστας Τόπας 13:35 - 21.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:35 - 21.10.2024

Η Ντόρτμουντ αποφάσισε να μην προπονηθεί στη Μαδρίτη και στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», λόγω... κατασκόπων της Ρεάλ, ενόψει της μεταξύ τους μονομαχία για το Champions League.

Η Ντόρτμουντ θα κληθεί αυτή την Τρίτη (22/10, 22:00) να δώσει ένα δύσκολο ματς για το Champions League, καθώς θα φιλοξενηθεί στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ένας ευρωπαϊκός αγώνας στον οποίο οι ομάδες συνήθως πηγαίνουν αρκετά νωρίς για να προπονηθούν στο γήπεδο και μετά να δώσουν τη συνηθισμένη συνέντευξη Τύπου. Μια ιεροτελεστία που πρόκειται να αλλάξει η γερμανική ομάδα για αυτό το ματς.

Ο λόγος αυτής της απόφασης είναι τουλάχιστον έκπληξη. Σύμφωνα με την «Bild», η απόφαση να προπονηθεί στο προπονητικό στρατόπεδο του Μπράκελ στη Βεστφαλία και στη συνέχεια να ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Ισπανίας έχει έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο. Ο Νούρι Σαχίν θέλει να αποφύγει τους κατασκόπους της Ρεάλ Μαδρίτης. Πληροφορίες που έχουν δημοσιευτεί και που αναφέρουν ότι αυτοί οι κατάσκοποι «θα μπορούσαν να κρύβονται στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για κατασκοπεύσουν τις τακτικές των Βεστφαλών.

Τα χρήματα που έχουν συγκεντρώσει έως τώρα στην Ευρώπη οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
EUROPA LEAGUE

10:27 - 21.10.2024

Τα χρήματα που έχουν συγκεντρώσει έως τώρα στην Ευρώπη οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα χρήματα έως τώρα με την πορεία του στην Ευρώπη, σε σύγκριση με τα ποσά που έχουν εισπράξει ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός.

Γι' αυτό, σύμφωνα με το ταξιδιωτικό πλάνο της Ντόρτμουντ, η ομάδα θα ταξιδέψει στη Μαδρίτη μετά την προπόνηση που θα λάβει χώρα επί γερμανικού εδάφους. Μόλις η αποστολή φτάσει στην ισπανική πρωτεύουσα, θα μεταβεί στο γήπεδο της Ρεάλ για την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου από τον Σαχίν.

Ο προπονητής της Ντόρτμουντ, επιστρέφει στο γήπεδο που κάποτε ήταν «σπίτι» του. Φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ, τη σεζόν 2011/12, έπειτα από μία μεταγραφή κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ από τη Ντόρτμουντ. Μια περίοδος κατά την οποία έπαιξε 10 αγώνες, σκοράροντας ένα γκολ και δίνοντας μια ασίστ. Ενα στάδιο στην καριέρα του για το οποίο αργότερα μίλησε για το πώς το είχε βιώσει: «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σαν ένα τρένο χωρίς στάση, αυτό το τρένο περνά και όταν είσαι έξω, είσαι εκτός».

Αν και η παραμονή του ήταν σύντομη, ο προπονητής αναγνώρισε ότι ήταν άνετος και ότι αισθάνθηκε επίσης συνδεδεμένος με τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Έπαιξα εκεί για μικρό χρονικό διάστημα, αλλά έχω στενή σχέση με τον σύλλογο. Μετά στο νέο γήπεδο, δεν ήμουν εκεί Ωστόσο, ο γιος μου έχει και "Μου είπε ότι ήταν πολύ ωραίο να είμαι στο Μπερναμπέου», κατέληξε.