Αστέρας της Ρεάλ δεν συμπεριλήφθηκε στη λίστα για τη Χρυσή Μπάλα κι έγινε έξαλλος

Ρεάλ Μαδρίτης - Χρυσή Μπάλα

Αστέρας της Ρεάλ δεν συμπεριλήφθηκε στη λίστα για τη Χρυσή Μπάλα κι έγινε έξαλλος

Κώστας Τόπας 15:18 - 09.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:18 - 09.09.2024

Αναστατωμένος είναι ένας αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης για τον λόγο όπου το όνομά του δεν συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τους υποψήφιους για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας.

Την περασμένη εβδομάδα, το France Football ανακοίνωσε τους 30 υποψηφίους για τη Χρυσή Μπάλα 2024. Ο κάτοχος και οκτώ φορές νικητής Λιονέλ Μέσι, έμεινε εκτός μαζί με τον αιώνιο αντίπαλο του, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Είναι η πρώτη φορά από το 2003 που ούτε ο Ρονάλντο ούτε ο Μέσι έχουν προταθεί για το βραβείο. Από την άλλη όμως, τα βαριά φαβορί Τζουντ Μπέλιγχαμ, Βινίσιους Τζούνιορ και Κιλιάν Εμπαπέ συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην τελική 30άδα.

Ωστόσο, δεν υπήρχε θέση για τους αστέρες της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ και Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Οπως δεν υπήρχε χώρος και για τον Ροντρίγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο αστέρας των «μερένχες» και της Βραζιλίας δεν συμπεριλήφθηκε σε αντίθεση με τους συμπαίκτες του, Φεντερίκο Βαλβέρδε, Τόνι Κρόος, Αντόνιο Ρούντιγκερ και Ντάνι Καρβαχάλ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Ροντρίγκο, ο οποίος πέτυχε 10 γκολ και πέντε ασίστ σε 34 συμμετοχές στη La Liga είπε στο ESPN: «Ειμαι αναστατωμένος, νομίζω ότι το άξιζα. Δεν θέλω να υποτιμήσω τους παίκτες που είναι εκεί, αλλά νομίζω ότι είχα μια θέση στους 30. Ήταν έκπληξη... Αλλά δεν μπορώ να κάνω πολλά, δεν είμαι αυτός που αποφασίζει αυτά τα πράγματα».

Και πρόσθεσε: «Τώρα δεν υπάρχουν πολλά να πούμε. Όλοι γνωρίζουν την αγανάκτησή μου. Όλοι με έχουν στηρίξει, τόσο στην εθνική ομάδα όσο και στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο κόσμος μου έστειλε μηνύματα».

Το Σάββατο, ο Ροντρίγκο σκόραρε το νικητήριο γκολ με την Βραζιλία, η οποία κέρδισε τον Ισημερινό στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μετά τον αγώνα, είπε: «Έχω πετύχει μερικά γκολ [με τη Βραζιλία] και θέλω πολλά άλλα. Ξέρω την ποιότητά μου και πόσο μακριά μπορώ να φτάσω. Ξεκινάω ακόμα και ελπίζω ότι με τη βοήθεια των συμπαικτών μου μπορώ να σκοράρω πολλά περισσότερα.»

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!