Ρεάλ σε Εμπαπέ: «Αυτή είναι η τελευταία σου ευκαιρία να έρθεις – Δέχεσαι αυτά που σου δίνουμε ή το όνειρό σου τελειώνει»

Ρεάλ σε Εμπαπέ: «Αυτή είναι η τελευταία σου ευκαιρία να έρθεις – Δέχεσαι αυτά που σου δίνουμε ή το όνειρό σου τελειώνει»

Sportal newsroom 17:39 - 02.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:40 - 02.06.2024

Αυτό είναι το... τελεσίγραφο που έστειλε η Ρεάλ Μαδρίτης στον Κιλιάν Εμπαπέ και ουσιαστικά οδήγησε στη συμφωνία των δύο πλευρών.

Μετά από πολλά χρόνια ανάλυσης, εικασιών (από το 2017 συγκεκριμένα), δηλώσεων ή προθέσεων, η πολυαναμενόμενη στιγμή είναι ήδη στον ορίζοντα. Στη Μαδρίτη, όλα είναι έτοιμα για την επίσημη την παρουσίαση του Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Γάλλος αστέρας σχεδιάζει να εμφανιστεί στην πρωτεύουσα της Ισπανίας από μέρα σε μέρα για να υπογράψει το συμβόλαιό του στους «μερένχες» κι εν συνεχεία να παρουσιαστεί ως νέος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Με αφορμή τις εν λόγω εξελίξεις ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, στο οποίο ανέλυσε τη στρατηγική του ισπανικού συλλόγου στην υπόθεση και το πως έφτασαν οι δύο πλευρές στην πολυπόθητη συμφωνία.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός δημοσιογράφος τόνισε ότι η Ρεάλ ήταν ξεκάθαρη με τον Γάλλο σούπερ σταρ και μετά το πισωγύρισμα που είχε κάνει ο ίδιος το 2022, δεν ήταν διατεθειμένη να τον... παρακαλέσει.

«Οι Μαδριλένοι υπογράφουν τον Εμπαπέ ως ελεύθερο, βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα βγάλουν από τα ταμεία τους πολλά χρήματα για την απόκτηση του. Αλλά η στρατηγική της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Εμπαπέ όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι ήταν ξεκάθαρη.

Μετά την "προδοσία" του 2022, η Ρεάλ ήταν πολύ ξεκάθαρη αυτό το καλοκαίρι μαζί του. "Είναι η τελευταία σου ευκαιρία να φορέσεις την μπλούζα της Ρεάλ. Η δέχεσαι την πρόταση μας και αυτά που σου δίνουμε ή το όνειρο σου τελειώνει"», ανέφερε μεταξύ άλλων στο βίντεο ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, στο οποίο αναφέρθηκε λεπτομερώς στο σπουδαίο deal της «Βασίλισσας» με τον Γάλλο σούπερ σταρ.