Ο λόγος που η Ρέιντζερς δεν θα σχηματίσει pasillo για την πρωταθλήτρια Σέλτικ στο «Old Firm»

Σέλτικ vs Ρέιντζερς

Ο λόγος που η Ρέιντζερς δεν θα σχηματίσει pasillo για την πρωταθλήτρια Σέλτικ στο «Old Firm»

Κώστας Τόπας 13:58 - 13.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:22 - 14.08.2024

Ο πρόεδρος της Ρέιντζερς, Μίχαελ Μπιλ υποστήριξε πως η ομάδα του δεν θα χειροκροτήσει την Σέλτικ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Την περασμένη εβδομάδα, η Σέλτικ επικράτησε με 2-0 της Χαρτς στο Εδιμβούργο και εξασφάλισε μαθηματικά το 53ο πρωτάθλημα Σκωτίας, μειώνοντας στις δύο τη διαφορά από τη Ρέιντζερς. Το μεσημέρι του Σαββάτου (13/05, 14:30) Σέλτικ και Ρέιντζερς κοντράρουν τις δυνάμεις τους στο παραδοσιακό «Old Firm», στο έκτο και τελευταίο τους ντέρμπι της σεζόν, που φιλοξενείται στο «Άιμπροξ» χωρητικότητας 50.817 ατόμων.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δέκα σεζόν, η Σέλτικ έχει σηκώσει το πολυπόθητο τρόπαιο εννέα φορές ενώ η Ρέιντζερς έχει στεφθεί μόλις μία φορά πρωταθλήτρια Σκωτίας, υπό την καθοδήγηση του Στίβεν Τζέραρντ. Στο σημερινό (13/05) μεταξύ τους ντέρμπι, η Ρέιντζερς δεν θα σχηματίσει pasillo στην ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου.

Ο πρόεδρος της Ρέιντζερς, Μίχαελ Μπιλ, το επιβεβαίωσε άλλωστε, μέσω των δηλώσεων του στο Sky Sports, τονίζοντας πως: «Όχι, δεν θα γίνει pasillo εδώ γιατί στο παρελθόν είχε απορριφθεί και δεν έχει γίνει. Oπότε δεν νομίζω ότι θα το ήθελαν. Και σε ένα γήπεδο με τους οπαδούς μας, δεν θα ήταν ούτε το σωστό. Τους σεβόμαστε πολύ όσον αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ήταν ξεκάθαρα η καλύτερη ομάδα, ο πίνακας του πρωταθλήματος δεν λέει ψέματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της Ρέιντζερς.

Μετά τα σχόλια του Μίχαελ Μπιλ, ο Άγγελος Ποστέκογλου, υποστήριξε ότι οι «Κέλτες» δεν αντιμετωπίζουν αυτό ως δεν ένδειξη ασέβειας.

«Δεν είναι μεγάλη υπόθεση για μένα. Αυτά τα πράγματα φαίνεται να είναι λίγο συμβολικά παρά οτιδήποτε αληθινό. Ο σεβασμός επιδεικνύεται με διαφορετικούς τρόπους και δεν χρειαζόμαστε pasillo για να το γνωρίζουμε αυτό. Υπάρχει σεβασμός μεταξύ των δύο πλευρών και σίγουρα μεταξύ των δύο ομάδων παικτών. Μπορεί να είναι κακία, αλλά ξέρουν πόσο δύσκολο είναι να είσαι επιτυχημένος», κατέληξε ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός.