«Διπλό» στην έδρα της Ρεν και μόνη στην κορυφή η Μονακό (vid)

To γκολ της Μονακό κόντρα στη Ρεν

i

©IMAGO

«Διπλό» στην έδρα της Ρεν και μόνη στην κορυφή η Μονακό (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:00 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 00:12 - 06.10.2024

Τη μοναξιά της κορυφής - έστω και προσωρινά - απολαμβάνει η Μονακό, η οποία έφυγε με «διπλό» από τη Ρεν (1-2). Νωρίτερα, η Λιλ πάτησε τετράδα εχοντας… φόρα από τη νίκη επί της Ρεάλ.

Στην πρώτη θέση της Ligue 1 βρίσκεται η Μονακό, η οποία - αν και προσωρινά - απολαμβάνει τη… μοναξιά της. Οι Μονεγάσκοι πήραν το «διπλό» κόντρα στη Ρεν, της οποίας και επικράτησαν με 2-1 εκτός έδρας. 

Το προβάδισμα ήρθε στο 6ο λεπτό του αγώνα και το πήραν οι φιλοξενούμενοι, με τον Κέρερ. Ο ίδιος εκμεταλλεύτηκε την εκτέλεση κόρνερ του Μπεν Σεγκίρ και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Κρόος: «Αν ήμουν τενίστας, δεν θα είχα αποσυρθεί ακόμα»
REST OF THE WORLD

13:29 - 02.10.2024

Κρόος: «Αν ήμουν τενίστας, δεν θα είχα αποσυρθεί ακόμα»

Ο Τόνι Κρόος, ο οποίος αποχαιρέτησε πρόσφατα το ποδόσφαιρο, περιέγραψε την καθημερινότητά του στον τενίστα Ζβέρεφ, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως τον Αύγουστο πήγε για πρώτη φορά διακοπές στην ζωή του.

Η Ρεν ωστόσο είχε την απάντηση άμεσα, με τον Μπλας να εξασφαλίζει λίγο χώρο και με έναν… κεραυνό να ισοφαρίζει σε 1-1. Παρόλα αυτά, η Μονακό δεν εγκατέλειψε την προσπάθειά της και στο 22’ πήρε εκ νέου το προβάδισμα, με τον Μπαλογκάν να σκοράρει για το 2-1. 

Λιλ - Τουλούζ

Νωρίτερα, έχοντας τη… φόρα από τη νίκη κόντρα στη Ρεάλ, η Λιλ πανηγύρισε μία ακόμα επικράτηση, αυτή τη φορά κόντρα στην Τουλούζ (2-1). Εκείνη που πήρε κεφάλι στο σκορ ήταν η φιλοξενούμενη, με τον Αμπουκάλ στο 39’ να κάνει το 0-1. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 57’ με τον Ανχελ Γκόμες, ενώ ο Μπάκερ στο 72’ έφερε την ανατροπή στο αποτέλεσμα. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LIGUE 1:

H ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: