Τερματοφύλακας σκόραρε με βολέ στο τοπικό πρωτάθλημα (vid)

Η στιγμή του γκολ

i

© Glomex

Τερματοφύλακας σκόραρε με βολέ στο τοπικό πρωτάθλημα (vid)

Sportal newsroom 12:12 - 27.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:43 - 14.08.2024

Ένα πολύ εντυπωσιακό γκολ σημειώθηκε σε αγώνα του τοπικού πρωταθλήματος Ρεθύμνου, ανάμεσα στην Δόξα Πλατανέ και τα Λιβάδια. Πρωταγωνιστής ο τερματοφύλακας των Λιβαδίων, ανοίγοντας το σκορ νωρίς στο ματς.

Η αναμέτρηση της Δόξας Πλατανέ με τα Λιβάδια για το τοπικό πρωτάθλημα του Ρεθύμνου, σημαδεύτηκε από το εντυπωσιακό γκολ του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, με απευθείας βολέ από τη δική του εστία.

 Συγκεκριμένα, στο 4ο λεπτό του αγώνα, ο τερματοφύλακας των Λιβαδίων έκανε το βολέ, η μπάλα έσκασε λίγο έξω από την αντίπαλη περιοχή στο βρεγμένο γήπεδο, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η ταχύτητά της και να αλλάξουν τα φάλτσα. Ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν υπολόγισε σωστά την τροχιά της μπάλας, με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δίχτυα του

Για την ιστορία, η γηπεδούχος ομάδα επιβλήθηκε τελικά με 5-1, όμως το γκολ των φιλοξενούμενων σίγουρα έκλεψε την παράσταση, χαρίζοντας θέαμα σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. 

Δείτε το εντυπωσιακό τέρμα:

🔴Baladeros LIVE: Το «χαστούκι» του Παναθηναϊκού στο «Βικελίδης», «καυτός» Γενάρης για τον Ολυμπιακό

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!

Tags: