Ο Ρέτσος αποκαλύπτει την στιχομυθία με τον Μπαρτζώκα και αποθεώνει τον Ιμπόρα (vids)

Παναγιώτης Ρέτσος

i

© Intime

Ο Ρέτσος αποκαλύπτει την στιχομυθία με τον Μπαρτζώκα και αποθεώνει τον Ιμπόρα (vids)

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:14 - 31.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:27 - 31.05.2024

Ο Κυπελλούχος Ευρώπης, Παναγιώτης Ρέτσος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA αποκάλυψε τι του είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την πρόκριση επί της Άστον Βίλα, ενώ παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του Βιθέντε Ιμπόρα.

Την επομένη του θριάμβου του Ολυμπιακού με την κατάκτηση του Conference League μετά τη νίκη με 1-0 επί της Φιορεντίνα στην «Opap Arena», ο εκ των πρωταγωνιστών του τελικού, Παναγιώτης Ρέτσος παραχώρησε συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στο MEGA.

Ο Κυπελλούχος Ευρώπης μεταξύ άλλων αποκάλυψε τα όσα του είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την πρόκριση επί της Άστον Βίλα. «Ήμασταν μία μέρα πριν παίξουμε με την Άστον Βίλα μέσα στο Καραϊσκάκη κι ο Ολυμπιακός έπαιζε τότε με την Μπαρτσελόνα. Ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι κι είχαμε μαζευτεί τέσσερις Έλληνες, εγώ, ο Τζολάκης, ο Μασούρας κι ο Ντόη.

Υπήρχε στο δωμάτιο πολλή ένταση και θυμάμαι όταν είχε έρθει ο κόουτς Μπαρτζώκας να χαιρετήσει τον κόουτς Μεντιλίμπαρ θυμάμαι του είπα "πω πω τι κάνατε κόουτς χθες" και μου λέει "εμείς τι κάναμε;". Ήταν ιδιαίτερη στιγμή γιατί αν και είμαστε σε διαφορετικό άθλημα η ομάδα μπορεί να το ενώσει όλο αυτό και δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα από το να πηγαίνουμε κι εμείς να βλέπουμε μπάσκετ γιατί άμα αγαπάς αυτή την ομάδα νομίζω χαίρεσαι εξίσου αν κερδίζει και στο μπάσκετ. Είναι δυσάρεστο το ότι ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει τη EuroLeague, αυτή είναι η αλήθεια», ανέφερε ο Ρέτσος.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο 26χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός των «ερυθρόλευκων» αποθέωσε τον Βιθέντε Ιμπόρα. «Δεν νομίζω ότι υπάρχει ένας MVP της πορείας. Είναι όλοι. Όλη η ομάδα γιατί σε κάθε παιχνίδι υπάρχει κάποιος, όπως για παράδειγμα με τη Φενέρ πρωταγωνιστής ήταν ο Τζολάκης, αλλά αν δεν έμπαινε κι ο Ιμπόρα λίγο να «δέσει» την ομάδα...

Ο Ιμπόρα είναι ένα παράδειγμα για όλους μας. Είναι ένα παράδειγμα για όλους τους παίκτες μέσα στα αποδυτήρια. Γιατί έχει καταφέρει τόσα πολλά πράγματα έχει πάρει τόσα ευρωπαϊκά τρόπαια κι η νοοτροπία που έχει αυτό το παιδί για το πως διαχειρίζεται όλη την κατάσταση και γενικά για το πως διαχειρίζεται την καθημερινότητά του σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στα 36 του κι αυτός πρέπει να είναι παράδειγμα και για μας και για τα νεότερα παιδιά», ήταν τα λόγια του Ρέτσου για τον συμπαίκτη του.