Ρέτσος και Μαρτίνς για το βασικό σχήμα - Διανυκτερεύει στο Μάλμε ο Ολυμπιακός μετά το ματς

Ρέτσος - Ροντινέι

i

©Intime

Ρέτσος και Μαρτίνς για το βασικό σχήμα - Διανυκτερεύει στο Μάλμε ο Ολυμπιακός μετά το ματς

Διονύσης Βερβελές 10:56 - 23.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:19 - 23.10.2024

Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» στο Μάλμε για μια νέα πρόκληση…

Μία μόλις προπόνηση έχει κάνει ο Ολυμπιακός ενόψει του αγώνα με τη Μάλμε. Η ομάδα του Πειραιά τη Δευτέρα είχε προπόνηση στο Ρέντη και πάλι αποθεραπεία, ενώ την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές είχαν ρεπό από τον τεχνικό Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Μέχρι που φτάσαμε στο σήμερα, Τετάρτη, όποτε οι «ερυθρόλευκοι» θα φύγουν νωρίς το πρωί για τη Σουηδία και συγκεκριμένα στο Μάλμε εκεί όπου θα δώσουν το τρίτο τους ματς για φέτος στο Europa League. Οι παίκτες του Μεντιλίμπαρ πρόκειται να φτάσουν το μεσημέρι στη Σουηδία και το απόγευμα θα κάνουν προπόνηση στο γήπεδο όπου θα γίνει αύριο, Πέμπτη, ο αγώνας.

Να σημειωθεί πως η αποστολή δε θα επιστρέψει στην Ελλάδα μετά το τέλος της αναμέτρησης της Πέμπτης, όπως συνηθίζεται, αλλά θα διανυκτερεύσει στο Μάλμε. Θα προπονηθούν οι «ερυθρόλευκοι» την Παρασκευή στη Σουηδία και μετά θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Όλοι μέσα

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο ματς με το Λεβαδειακό αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τους Ρέτσο, Μαρτίνς, Γουίλιαν. Κάτι όμως το οποίο δεν ισχύει και για τον αγώνα με τη Μάλμε.

Και οι τρεις ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός πλάνων του Βάσκου με τους Βοιωτούς θα ταξιδέψουν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στη Σουηδία. Είναι πλέον έτοιμοι μετά τους τραυματισμούς που πέρασαν και έχουν τεθεί κανονικά στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού.

Μάλιστα ο Ρέτσος όλα δείχνουν ότι θα πάρει θέση βασικού στην ενδεκάδα των Πειραιωτών και θα είναι κανονικά στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Κάρμο. Επιπλέον το ίδιο είναι πολύ πιθανό να ισχύσει και για τον Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος εξτρέμ έχει μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης από την προηγούμενη εβδομάδα και είναι καλά. Έλειψε από το ματς με το Λεβαδειακό και τώρα διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα των «ερυθρόλευκων» για τη Σουηδία.

Να σημειωθεί πως ο Ζέλσον Μαρτίνς θα είναι και αυτός ο οποίος θα εκπροσωπήσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα.