Επίσημο: Από τον Ολυμπιακό στη Γιαγκελόνια ο Δ. Ρέτσος
i

© OLYMPIACOS FC

Επίσημο: Από τον Ολυμπιακό στη Γιαγκελόνια ο Δ. Ρέτσος

Sportal newsroom 17:25 - 02.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:27 - 02.08.2024

Ο Δημήτρης Ρέτσος έγινε κάτοικος Πολωνίας...

Ο Δημήτρης Ρέτσος έγινε κάτοικος Πολωνίας. Μέσω ανακοίνωσης, η πρωταθλήτρια Γιαγκελόνια γνωστοποίησε την απόκτηση του 19χρονου στόπερ, με τον ίδιο να υπογράφει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια.

Θυμίζουμε πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος είναι ο αδερφός του Παναγιώτη που αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, την περσινή σεζόν μέτρησε 34 συμμετοχές με την Κ19 των Πειραιωτών, αλλά και τρεις στο πρωτάθλημα της Super League 2 με την ομάδα Β΄.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση της Γιαγκελόνια τονίζεται πως ο Ρέτσος θα κάνει προετοιμασία με τη δεύτερη ομάδα και τον Σεπτέμβριο θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις των... μεγάλων, με σκοπό να πάρει την ευκαιρία του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!