Ρέτσος: «Θέλουμε το 3Χ3, να αποδεικνύουμε ότι είμαστε πρωταθλητές Conference League»

Ο Παναγιώτης Ρέτσος κόντρα στη Μάλμε

i

©Intime

Ρέτσος: «Θέλουμε το 3Χ3, να αποδεικνύουμε ότι είμαστε πρωταθλητές Conference League»

Sportal newsroom 14:51 - 25.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:51 - 25.10.2024

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Ρέτσος, μίλησε για την σπουδαία εκτός έδρας νίκη των «ερυθρόλευκων» στο Europa League επί της Μάλμε κι έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος ήταν εκ των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού στη μεγάλη νίκη που πήρε η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο Μάλμε, καθώς ήταν απροσπέλαστος και καθάριζε κάθε φάση στην άμυνα των «ερυθρόλευκων».

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο αρχηγός των Πειραιωτών μίλησε για τη σημασία της νίκης, το μηδέν στην άμυνα κόντρα στη Μάλμε αλλά και για τους επόμενους στόχους που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» στα επόμενα παιχνίδια στο Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό που καταφέραμε και κερδίσαμε το πρώτο μας εκτός έδρας, γι' αυτή τη χρονιά. Η Μάλμε είναι γενικά μια ομάδα με νέους παίκτες και με μια όμορφη έδρα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να συνεχίσουμε δυνατά για τη συνέχεια του Europa League.

Είναι πάντα σημαντικό να κρατάς το μηδέν πίσω. Από εκεί και πέρα ό,τι είναι να γίνει. Ματς που δεν μπορείς να κερδίσεις τουλάχιστον να μην το χάσεις. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες κόντρα στη Μάλμε. Θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό το σκορ. Βλέπαμε ότι όσο κρατάγαμε το μηδέν πίσω, ένα γκολ να έμπαινε ακόμα, το ματς θα τελείωνε. Δεν καταφέραμε να το βάλουμε. Τουλάχιστον κρατήσαμε το μηδέν και πήραμε τη νίκη με το ένα γκολ. Με το ένα γκολ παίρνουμε τους τρεις βαθμούς οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ευχαριστούμε και τους οπαδούς μας οι οποίοι γι' άλλη μία φορά ήταν δίπλα μας. Είναι πολύ σημαντικό και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα παιχνίδια.

Σίγουρα θέλουμε το 3Χ3 αλλά στοχεύουμε για κάτι μεγάλο, για ότι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε. Θέλουμε σε κάθε αγώνα να δίνουμε το 100%. Εννοείται να αποδεικνύουμε πρώτα απ' όλα στους εαυτούς μας και όχι σε κανέναν άλλον, ότι είμαστε πρωταθλητές Conference League και σίγουρα έχουμε μία "πίεση", αλλά νομίζω ότι αυτή η πίεση μας βγαίνει εποικοδομητικά και με πολλή ποιότητα, την οποία και δείχνουμε στο γήπεδο».