Ρέτσος: «Τώρα μπορώ να πω τι έγινε μετά τη Φενέρ και την ΑΕΚ...» (vids)

Παναγιώτης Ρέτσος

i

/©Intime

Ρέτσος: «Τώρα μπορώ να πω τι έγινε μετά τη Φενέρ και την ΑΕΚ...» (vids)

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:55 - 31.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:55 - 31.05.2024

Σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε ο Παναγιώτης Ρέτσος στο MEGA αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα δύο λάθη που έκανε στα ματς με τη Φενέρμπαχτσε και την ΑΕΚ και στην αντίδραση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό ο Παναγιώτης Ρέτσος φιλοξενήθηκε στο MEGA κι ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός. Μεταξύ άλλων ο Κυπελλούχος Ευρώπης αναφέρθηκε στα δύο λάθη που έκανε στους αγώνες με τη Φενέρμπαχτσε και την ΑΕΚ και στο τι του είπε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός είπε: «Η αλήθεια είναι ότι είχαμε μία συζήτηση πιο πολύ για το τάκλιν στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε, στο οποίο εγώ πρώτος γύρισα και του είπα ότι έκανα χαζομάρα, αλλά στο συγκεκριμένο λάθος όταν κάναμε το meeting, τώρα το λέω που έχει τελειώσει η σεζόν αλλιώς δεν θα τα έλεγα, θα μπορούσε να μου πει "ναι το έκανες αυτό", αλλά στάθηκε γενικά στο πως έφθασε η φάση εκεί. Θα μου πεις το έκανε για να νιώσει καλύτερα, αλλά όχι δεν με έκανε γιατί χάσαμε σε αυτό το παιχνίδι. Στη ουσία σου δείχνει τον τρόπο, σε κάνει να καταλάβεις πιο είναι το σωστό. Δεν ρίχνει ευθύνες και σίγουρα αυτός ο προπονητής τα λέει όλα ευθέως από την πρώτη στιγμή που ήρθε».

Ο Ρέτσος αποκαλύπτει την στιχομυθία με τον Μπαρτζώκα και αποθεώνει τον Ιμπόρα (vids)
CONFERENCE LEAGUE

10:14 - 31.05.2024

Ο Ρέτσος αποκαλύπτει την στιχομυθία με τον Μπαρτζώκα και αποθεώνει τον Ιμπόρα (vids)

Ο Κυπελλούχος Ευρώπης, Παναγιώτης Ρέτσος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA αποκάλυψε τι του είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την πρόκριση επί της Άστον Βίλα, ενώ παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του Βιθέντε Ιμπόρα.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι στις 4.30 υπήρχε τόσος κόσμος στην πλατεία»

Ο Ρέτσος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην αποθέωση που γνώρισαν από χιλιάδες φιλάθλους του Ολυμπιακού στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά μετά τον θρίαμβο στην «Opap Arena».

«Δεν υπήρχε αυτό που ζήσαμε χθες. Εμείς ήμασταν στο Δημοτικό Θέατρο και βλέπαμε τους ανθρώπους μπροστά κι υπήρχαν μετά από 300 μέτρα ακόμη περισσότεροι γιατί είδα μία φωτογραφία από πάνω από το drone και λέω δεν γίνεται να ήταν τόσος κόσμος εκείνη την ώρα. Ήταν 4 και μισή το πρωί», είπε συγκεκριμένα ο Κυπελλούχος Ευρώπης.