Ριμπάλτα: «Να χτίσουμε μια ΑΕΚ, πιο κοντά στα τοπ ευρωπαϊκά κλαμπ»

Ριμπάλτα - Φωτ. IMAGO

i

Χαβιέ Ριμπάλτα

Ριμπάλτα: «Να χτίσουμε μια ΑΕΚ, πιο κοντά στα τοπ ευρωπαϊκά κλαμπ»

Κώστας Τσίλης 20:09 - 11.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:04 - 11.10.2024

Ο Ριμπάλτα επισκέφτηκε και ξεναγήθηκε στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και έδωσε και το πρώτο στίγμα του πρότζεκτ που θα θέλει να φτιάξει

Είναι γεγονός πως ο Χαβιέ Ριμπάλτα σχεδόν πριν καν ανακοινωθεί επίσημα η πρόσληψή του από την ΑΕΚ, έπεσε με τα «μούτρα» στην δουλειά. Με επίκεντρο όμως το προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Εκεί δηλαδή που δουλεύει ο Ματίας Αλμέιδα και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Ο νέος ιδιοκτήτης της Ένωσης τις δυο πρώτες του μέρες από το καινούργιο του πόστο, τις πέρασε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Ο Ριμπάλτα είχε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα συνεργασία με Αλμέιδα και ετοιμάζει και σειρά από τετ α τετ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:38 - 10.10.2024

Ο Ριμπάλτα είχε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα συνεργασία με Αλμέιδα και ετοιμάζει και σειρά από τετ α τετ

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Ριμπάλτα βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ μαζί με τον Μάριο Ηλιόπουλο και υπήρξε ξανά συνάντηση με τον Αλμέιδα ενώ στο αμέσως προσεχές διάστημα θα ανοίξει κύκλος προσωπικών επαφών με ποδοσφαιριστές και στελέχη

Χθες το απόγευμα όμως, πήγε και στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Επισκέφτηκε φυσικά και τα γραφεία της ΠΑΕ, αλλά είχε και μια πρώτη επαφή μ’ όλους τους χώρους του γηπέδου. Και ταυτόχρονα έδωσε στο επίσημο σαιτ της ομάδας και το πρώτο του στίγμα, για το πρότζεκτ που θέλει να «τρέξει».

«Θέλουμε να «χτίσουμε» ένα σύλλογο πιο κοντά στα τοπ Ευρωπαϊκά κλαμπ. Ο ιδιοκτήτης, κ. Ηλιόπουλος, μου παρουσίασε ένα πρότζεκτ και το όραμά του και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο αυτό που θέλει να κάνει για το κλαμπ. ΟΚ. Από τώρα αρχίζουμε να δουλεύουμε. Vamos AEK!» ήταν τα λόγια του ποδοσφαιρικού διευθυντή της ΑΕΚ.

Ο Ριμπάλτα γνώρισε όλους τους υπαλλήλους της ΠΑΕ, ενώ ήθελε να περιδιαβεί και να περιεργασθεί πολύ προσεκτικά όλους τους χώρους του γηπέδου της ΑΕΚ. Στάθηκε πολύ στις φωτογραφίες που υπάρχουν στην αίθουσα Τύπου. Και ειδικά σ' αυτές που αφορούν τα παιχνίδια με την Μίλαν αλλά και τον Άγιαξ, όπου μάλιστα επιχείρησε να αναγνωρίσει και παίκτες.

Ο νέος ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΑΕΚ, δεν ολοκλήρωσε όλα όσα ήθελε να δει στο γήπεδο. Εξέφρασε τεράστια επιθυμία να επισκεφτεί άμεσα και το μουσείο της Ιστορίας της ομάδας, αλλά και αυτό του προσφυγικού ελληνισμού. Κάτι που θα γίνει άμεσα, την προσεχή εβδομάδα, καθώς αποτελεί κομμάτι που επίσης ενδιαφέρει πολύ τον Ριμπάλτα. Άλλωστε την επίσκεψη σ' αυτά τα δυο μουσεία, ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΑΕΚ την άφησε για την προσεχή εβδομάδα, προκειμένου να την κάνει με άνεση χρόνου.