Το απίστευτο κορεό από τους οπαδούς της Ρίβερ πριν το ντέρμπι με την Μπόκα (vids)

Ρίβερ Πλέιτ

i

PrtScr

Το απίστευτο κορεό από τους οπαδούς της Ρίβερ πριν το ντέρμπι με την Μπόκα (vids)

Κώστας Τόπας 08:51 - 26.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:07 - 14.08.2024

Οι οπαδοί της Ρίβερ Πλέιτ κάλυψαν το γήπεδό τους με ένα συγκλονιστικό κορεό πριν από το μεγάλο ντέρμπι με την «μισητή» αντίπαλο τους Μπόκα Τζούνιορς.

Σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα πριν από τον αγώνα, το «Μονουμεντάλ» χωρητικότητας 84.000 θεατών της Ρίβερ ήταν στολισμένο με εκατοντάδες κόκκινες και άσπρες κορδέλες που εκτείνονταν από τα δοκάρια μέχρι την πρώτη σειρά καθισμάτων. Στη συνέχεια, καθώς οι παίκτες έβγαιναν από το τούνελ, κόκκινα και λευκά νέφη καπνού εμφανίστηκαν στον αέρα δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό κλίμα πριν το μεγάλο ντέρμπι.

Το «Superclasico», ως γνωστόν, είναι μια από τις πιο σκληρές ποδοσφαιρικές αντιπαλότητες στον κόσμο. Οι δύο σύλλογοι είναι μακράν οι πιο επιτυχημένες ομάδες στην Αργεντινή και μάχονται για τον τίτλο για το καλύτερο μέρος του περασμένου αιώνα. Για να χειροτερέψουν τα πράγματα, τα κλαμπ είναι γειτονικά και παλεύουν κάθε χρόνο για το πρωτάθλημα.

Για την ιστορία Μπόκα Τζούνιορς άντεξε στο σφυροκόπημα της Ρίβερ Πλέιτ και απέσπασε ισοπαλία 1-1 στο «Μονουμεντάλ» για την 7η αγωνιστική του Copa de la Liga Argentina, στο πρώτο superclásico για το 2024