Ο Ροντινέι έκανε τατουάζ το τρόπαιο του Europa Conference League: «Κανείς δεν μπορεί να σβήσει την ιστορία»

Ο Ροντινέι με την κούπα του Europa Conference League

i

© Intime

Ο Ροντινέι έκανε τατουάζ το τρόπαιο του Europa Conference League: «Κανείς δεν μπορεί να σβήσει την ιστορία»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:14 - 03.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:14 - 03.06.2024

Εκτός από το μνήμη, το τρόπαιο του Europa Conference League είναι πλέον... χαραγμένο και στο σώμα του Ροντινέι, με τον ίδιο να κάνει τατουάζ την κούπα που κατέκτησε ο Ολυμπιακός.

Ιστορία έγραψε την Τετάρτη (29/5) ο Ολυμπιακός, κατακτώντας το τρόπαιο του UEFA Europa Conference League. Ανάμεσα στους παίκτες που απόλαυσαν εκ των έσω τον τελικό κόντρα στη Φιορεντίνα ήταν και ο Ροντινέι, ο οποίος δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ του αυτή τη στιγμή.

Ωστόσο, ακόμα και αν αυτό συμβεί, ο ίδιος θα έχει πλέον πάντα κάτι να του τη θυμίζει. Ένα τατουάζ! Συγκεκριμένα, ο αριστερός μπακ αποφάσισε να «ζωγραφίσει» τη γάμπα του, στην οποία πλέον αποτυπώνεται η κούπα που κατέκτησαν οι Πειραιώτες.

Απέτυχε στον Ολυμπιακό και τώρα ετοιμάζεται για τον πάγκο πρώην πρωταθλήτριας ομάδας της Premier League!
PREMIER LEAGUE

19:57 - 03.06.2024

Απέτυχε στον Ολυμπιακό και τώρα ετοιμάζεται για τον πάγκο πρώην πρωταθλήτριας ομάδας της Premier League!

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Έντσο Μαρέσκα άφησε τον πάγκο της Λέστερ γι’ αυτόν της Τσέλσι και τώρα οι αλεπούδες στρέφουν την προσοχή τους σε έναν πρώην «ερυθρόλευκο» τον Κάρλος Κορμπεράν.

Ο ίδιος μοιράστηκε φωτογραφία του με το νέο τατού, την οποία και συνόδευσε με ένα υπέροχο μήνυμα. Σε αυτό αναφερόταν συγκεκριμένα ότι: «Το ταξίδι ήταν πολύ δύσκολο, αλλά τελικά γράφτηκε ιστορία και κανείς δεν μπορεί να τη σβήσει».

Η συγκινητική ανάρτηση του Ροντινέι στα ελληνικά: «Έπρεπε να παίξω σε πολλά ματς με ενέσεις - Είμαι Ολυμπιακός, σας αγαπώ»

Ο Ροντινέι, o οποίος αγωνίστηκε σε 50 ματς τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό, έκανε μία ανάρτηση στο instagram σε άπταιστα ελληνικά στην οποία αποκάλυψε τις δυσκολίες που πέρασε φέτος, ενώ παράλληλα εξέφρασε την αγάπη του για την ομάδα του Πειραιά.

«Από την πρώτη μου μέρα εδώ στον Πειραιά είπα ότι ήθελα να γράψω ιστορία με αυτόν τον σύλλογο, τον μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα. Βρίσκομαι εδώ 1 χρόνο και 6 μήνες, αλλά η αίσθηση που έχω είναι ότι είμαι εδώ για πολλά χρόνια. Φέτος για μένα δεν ήταν εύκολη χρονιά, έπρεπε να παίξω σε πολλά παιχνίδια με ενέσεις, με δυσκολίες, με πόνο. Δεν μπορούσα να είμαι στο 100% σε όλα τα παιχνίδια, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα το έκανα ξανά.

Στέλνω αυτά τα μηνύματα στους οπαδούς του Ολυμπιακού για να τους ευχαριστήσω για όλη τη στοργή και την αγάπη που μου έδωσαν από τότε που ήρθα και σε κάθε παιχνίδι που απολαύσαμε μαζί. Αυτή η φωτογραφία είναι για να πω ότι στο τέλος κάθε προσπάθεια άξιζε τον κόπο, γράψαμε ιστορία. Το αξίζετε, και για μένα είναι τιμή που είμαι μέρος αυτής της ιστορίας. Είμαι Ολυμπιακός, σας αγαπώ.

Σεβασμός στον Θρύλο!», έγραψε συγκεκριμένα ο Ροντινέι.