Η σύζυγος του Ροντινέι έστειλε το μήνυμά της μετά την ανανέωση: «Είμαστε ερυθρόλευκοι!»

Οικογένεια Ροντινέι - Μαρινάκης

i

© PrtScr

Η σύζυγος του Ροντινέι έστειλε το μήνυμά της μετά την ανανέωση: «Είμαστε ερυθρόλευκοι!»

Η σύντροφος του Ροντινέι, Νίνα Άχε, γιόρτασε την ανανέωση του Βραζιλιάνου μπακ με τον Ολυμπιακό.

Ο Ροντινέι θα μείνει στον Ολυμπιακό για ακόμα τρεις σεζόν. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι ο Βραζιλιάνος υπέγραψε νέο συμβόλαιο, το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Εδώ και μέρες ο Ολυμπιακός είχε κάτσει στο τραπέζι με τον Ροντινέι, προκειμένου να συζητήσει μαζί του για το νέο του συμβόλαιο. Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή έχει έρθει στην Ελλάδα από τις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας και τώρα πλέον τελείωσε οριστικά και θετικά το θέμα του με τον σύλλογο.

Ο Βραζιλιάνος έτσι έδωσε τα χέρια με την ομάδα του Πειραιά και πλέον τελείωσε και αυτό το ζήτημα για τους Πειραιώτες. Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει από τις αρχές της εβδομάδες όποτε και ήρθε ο μάνατζερ του Ροντινέι, αλλά το τυπικό κομμάτι ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.

Στο πλευρό του Βραζιλιάνου για ακόμα μία φορά βρέθηκε η σύντροφός του, Νίνα Άχε, η οποία αμέσως μετά την υπογραφή των συμβολαίων φωτογραφήθηκε μαζί με τον αγαπημένο της και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ έστειλε το δικό της μήνυμα.

«Με αυτό το στυλό υπογράψαμε το πρώτο μας συμβόλαιο, το κρατήσαμε και πιστέψαμε ότι θα το ξαναχρησιμοποιούσαμε. Και σήμερα, είμαστε εδώ ανανεώνοντας με την αγαπημένη μας ομάδα, οι καρδιές μας είναι πολύ χαρούμενες, θα συνεχίσουμε μαζί μέχρι το 2027. Ευχαριστούμε τον Θεό που φροντίζει την οικογένειά μας και μας κρατάει δυνατούς στην αναζήτηση περισσότερων επιτευγμάτων! Είμαστε ερυθρόλευκοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού πλέον ο «Ρόντι» μετράει 76 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και δέκα ασίστ, έχοντας κατακτήσει το Conference League τον περασμένο Μάιο. Στα πρώτα παιχνίδια της φετινής σεζόν μάλιστα ο 32χρονος είναι και αυτός που φοράει το περιβραχιόνιο.

Ακόμα έχει αγωνιστεί στη Φλαμένγκο, με την οποία έχει πάνω από διακόσιες συμμετοχές, οκτώ γκολ και 18 ασίστ, έχοντας κατακτήσει μάλιστα και δύο Κόπα Λιμπερταδόρες. Επίσης έχει παίξει στην Ιντερνασιονάλ, την Πόντε Πρέτα, τη Πεναπολένσε και την Κορίνθιανς.