Ροντινέι: «Κατάφερα να πραγματοποιήσω ακόμα ένα όνειρο, να ανανεώσω το συμβόλαιό μου, με αυτόν τον μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο τον Ολυμπιακό»

Ροντινέι: «Κατάφερα να πραγματοποιήσω ακόμα ένα όνειρο, να ανανεώσω το συμβόλαιό μου, με αυτόν τον μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο τον Ολυμπιακό»

Δημήτρης Χούπης 19:34 - 19.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:35 - 19.09.2024

Ευτυχισμένος φάνηκε ο Ροντινέι στις δηλώσεις του μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Ο Ολυμπιακός εδώ και λίγή ώρα έχει ανακοινώσει ότι ο Ροντινέι θα συνεχίσει στην ομάδα του Πειραιά, αφού ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2027. Στις δηλώσεις που έκανε ο Βραζιλιάνος μετά την επέκταση του συμβολαίου του, φάνηκε ιδιαίτερα ευτυχισμένος, τονίζοντας ότι πραγματοποίησε ένα όνειρο, να μείνει για ακόμα περισσότερα χρόνια στους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά όσα είπε:

Γιώργος Βαγιαννίδης: Ο διεθνής μπακ που αναμένεται να προκαλέσει ταραχή στο Big 4
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:39 - 19.09.2024

Γιώργος Βαγιαννίδης: Ο διεθνής μπακ που αναμένεται να προκαλέσει ταραχή στο Big 4

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν θα μείνει ελεύθερος. Ο Παναθηναϊκός ασφαλώς θα τον ήθελε στις τάξεις τους, αλλά ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα κάνουν τη δική τους μεγάλη προσπάθεια για να τον αποκτήσουν.

«Κατάφερα να πραγματοποιήσω ακόμα ένα όνειρο, να ανανεώσω το συμβόλαιό μου, με αυτόν τον μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο τον Ολυμπιακό. Εδώ ζω ένα όνειρο που είχα από μικρό παιδί, να παίξω στην Ευρώπη. Είναι κάτι που κατέκτησα στη ζωή μου, στη ζωή της οικογένειάς μου και μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ένιωσα την αγάπη των φιλάθλων για εμένα.

Ό,τι και να ζω κάθε μέρα σε αυτόν τον σύλλογο με κάνει 100% επιτυχημένο. Στην Ελλάδα και την Αθήνα ένα μέρος που έχει αγαπήσει η οικογένειά μου. Σήμερα λοιπόν είναι μια μέρα που θα τη θυμάμαι, μια όμορφη μέρα που πραγματοποιείται ακόμα ένα όνειρο, να συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού για κάποια χρόνια ακόμα.

Έτσι, με όλους τους φιλάθλους να απολαμβάνουμε τα παιχνίδια στο Γ. Καραϊσκάκης αλλά και εκτός έδρας, κυνηγώντας νέες κατακτήσεις γι' αυτόν τον σύλλογο. Στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους τους φιλάθλους και τους ευχαριστώ για την αγάπη που μου έχουν δείξει όλοι τους για εμένα.

Ας συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο με νίκες. Πάμε Ολυμπιακάρα».