Ο Ροντινέι βρέθηκε στο Γουέμπλεϊ και πανηγύρισε μαζί με τον Βινίσιους το 15ο Champions League της Ρεάλ

Ο Ροντινέι βρέθηκε στο Γουέμπλεϊ και πανηγύρισε μαζί με τον Βινίσιους το 15ο Champions League της Ρεάλ

Sportal newsroom 12:10 - 02.06.2024

Ο Ροντινέι μετά την κατάκτηση του Conference League, βρέθηκε στο Γουέμπλεϊ και παρακολούθησε από κοντά την κατάκτηση του 15ου Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ροντινέι μετά την κατάκτηση του Conference Leauge με τον Ολυμπιακό, ταξίδεψε στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης με την Ντόρτμουντ.

Στο τέλος του αγώνα, ο Βραζιλιάνος μπακ των «ερυθρολεύκων», κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και πανηγύρισε με τους συμπατριώτες του Βινίσιους και Μιλιτάο την κατάκτηση του 15ου Champions League. Μάλιστα ο 32χρονος δεν έχασε την ευκαιρία να βγάλει φωτογραφίες και με άλλους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ.

«Ντου» από οπαδούς της Ρεάλ στο Γουέμπλεϊ μετά το παιχνίδι: Πάνω από πενήντα συλλήψεις από τις αγγλικές Αρχές
CHAMPIONS LEAGUE

09:00 - 02.06.2024

«Ντου» από οπαδούς της Ρεάλ στο Γουέμπλεϊ μετά το παιχνίδι: Πάνω από πενήντα συλλήψεις από τις αγγλικές Αρχές

Οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος του αγώνα έκαναν «ντου» χωρίς εισιτήριο στο Γουέμπλεϊ με την αστυνομία να προχωράει σε πάνω από πενήντα συλλήψεις.

Στην ανάρτησή του στο instagram ο Βραζιλιάνος έγραψε: «Τι ξεχωριστή στιγμή να παρακολουθείς έναν τελικό πρωταθλητών. Ευχαριστώ Χριστέ μου για αυτήν την ευκαιρία. Πρωταθλητής Conference League με τον Ολυμπιακό, πρωταθλητής Champions League της πραγματικής Ρεάλ».

Η συγκινητική ανάρτηση του Ροντινέι στα ελληνικά: «Έπρεπε να παίξω σε πολλά ματς με ενέσεις - Είμαι Ολυμπιακός, σας αγαπώ»

Με τη λήξη του τελικού του Conference League ο Ροντινέι ανέβασε μια ανάρτηση στα social media στα ελληνικά, στην οποία έδειξε την αγάπη του για τον Ολυμπιακό.

«Από την πρώτη μου μέρα εδώ στον Πειραιά είπα ότι ήθελα να γράψω ιστορία με αυτόν τον σύλλογο, τον μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα. Βρίσκομαι εδώ 1 χρόνο και 6 μήνες, αλλά η αίσθηση που έχω είναι ότι είμαι εδώ για πολλά χρόνια. Φέτος για μένα δεν ήταν εύκολη χρονιά, έπρεπε να παίξω σε πολλά παιχνίδια με ενέσεις, με δυσκολίες, με πόνο. Δεν μπορούσα να είμαι στο 100% σε όλα τα παιχνίδια, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα το έκανα ξανά.

Στέλνω αυτά τα μηνύματα στους οπαδούς του Ολυμπιακού για να τους ευχαριστήσω για όλη τη στοργή και την αγάπη που μου έδωσαν από τότε που ήρθα και σε κάθε παιχνίδι που απολαύσαμε μαζί. Αυτή η φωτογραφία είναι για να πω ότι στο τέλος κάθε προσπάθεια άξιζε τον κόπο, γράψαμε ιστορία. Το αξίζετε, και για μένα είναι τιμή που είμαι μέρος αυτής της ιστορίας. Είμαι Ολυμπιακός, σας αγαπώ.

Σεβασμός στον Θρύλο!», έγραψε συγκεκριμένα ο Ροντινέι.