Στους κορυφαίους ντριμπλέρ στον κόσμο ο Ροντινέι

Στους κορυφαίους ντριμπλέρ στον κόσμο ο Ροντινέι

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:16 - 18.10.2024 / Ανανεώθηκε: 10:26 - 18.10.2024

Ο Ροντινέι βρίσκεται ανάμεσα στους δέκα κορυφαίους ντριμπλέρ σε ολόκληρο τον κόσμο στην κατηγορία των μπακ σύμφωνα με την CIES.

Εξαιρετικά έχει ξεκινήσει τη σεζόν ο Ροντινέι. Ο Βραζιλιάνος μπακ του Ολυμπιακού, ο οποίος στα τελευταία ματς αγωνίζεται ως εξτρέμ ελέω και των πολλών απουσιών, μετρά δύο γκολ και τρεις ασίστ σε εννέα συμμετοχές σ’ όλες τις διοργανώσεις.

IFFHS: Στην 36η θέση της παγκόσμιας κατάταξης ο Ολυμπιακός - Πού βρίσκονται Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ κι Άρης
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:41 - 17.10.2024

IFFHS: Στην 36η θέση της παγκόσμιας κατάταξης ο Ολυμπιακός - Πού βρίσκονται Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ κι Άρης

Την 36η θέση σε όλο τον κόσμο καταλαμβάνει ο Ολυμπιακός στην κατάταξη που παρουσίασε η Διεθνής Oμοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS).

Μάλιστα, ο 32χρονος μπακ των «ερυθρόλευκων» κι εκ των αρχηγών των Πειραιωτών βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους ντριμπλέρ παγκοσμίως στην κατηγορία των ακραίων αμυντικών, σύμφωνα με το Διεθνές Κέντρο Αθλητικών Σπουδών (CIES).

Συγκεκριμένα, ο Ροντινέι είναι ο έβδομος καλύτερος ντριμπλέρ σε ολόκληρο τον πλανήτη όσον αφορά τους μπακ, συγκεντρώνοντας 78 βαθμούς στην αξιολόγηση της CIES.

Πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Νούνο Ταβάρες της Λάτσιο με 86 βαθμούς, ενώ ακολουθούν ο Ντοντό της Φιορεντίνα (85 βαθμοί) και ο Μπισόφ της Μπρόντμπι (80 βαθμοί).

Ροντινέι, Τσικίνιο και Έσε στο μεγάλο δίλημμα-Σουβλάκι ή πίτσα;

Σε μεγάλο δίλημμα μπήκαν τρεις ξένοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα οι Ροντινέι, Τσικίνιο και Έσε.

Οι Πειραιώτες έβαλαν άπαντες να παίξουν το «this or that» με μία σειρά ερωτήσεων για τους συμπαίκτες στον Ολυμπιακό.

Το κορυφαίο εξ αυτών αφορούσε την προτίμησή τους στο σουβλάκι ή την πίτσα, με την ΠΑΕ να δημοσιεύει στα social media τις απολαυστικές απαντήσεις τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο: