Ροντινέι: «Βελτιωνόμαστε, νομίζω θα κάνουμε πολύ καλά πράγματα φέτος»

Ροντινέι

i

©intime

Ροντινέι: «Βελτιωνόμαστε, νομίζω θα κάνουμε πολύ καλά πράγματα φέτος»

Sportal newsroom 22:17 - 03.08.2024

Την αισιοδοξία του για τη φετινή σεζόν έδειξε ο Ροντινέι μετά το φιλικό με τη Ρόμα, το οποίο έληξε ισόπαλο 1-1.

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 με τη Ρόμα στο δεύτερο φιλικό επί ιταλικού εδάφους, έχοντας καλή εικόνα. Αρχηγός των «ερυθρολεύκων» σε αυτό το παιχνίδι ήταν ο Ροντινέι, ο οποίος μετά το παιχνίδι με την ιταλική ομάδα δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός βελτιώνεται και ανέφερε ότι θα κάνει καλή σεζόν τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Διαψεύδει ο Ολυμπιακός ότι «ο Μαρινάκης θέλει τον αθλητικό διευθυντή της Άρσεναλ για CEO στις ομάδες του»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:37 - 03.08.2024

Διαψεύδει ο Ολυμπιακός ότι «ο Μαρινάκης θέλει τον αθλητικό διευθυντή της Άρσεναλ για CEO στις ομάδες του»

Οι Βραζιλιάνοι υποστηρίζουν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει τον αθλητικό διευθυντή της Άρσεναλ, Εντού Γκασπάρ, για CEO στον Ολυμπιακό και τη Νότιγχαμ, αλλά οι ερυθρόλευκοι διαψεύδουν κατηγορηματικά.

Για τις εντυπώσεις του από τα δύο παιχνίδια: «Είμαστε σε μία διαδικασία προετοιμασίας. Παίξαμε χθες ένα πολύ καλό παιχνίδι με την Τερνάνα και παίξαμε σήμερα με τη Ρόμα μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ιταλίας. Είμαστε στη φάση που προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και ελπίζω ότι θα κάνουμε πολύ καλά πράγματα με τη φανέλα του Ολυμπιακού».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Για το τι μπορεί να κάνει φέτος ο Ολυμπιακός: «Είμαστε σε διαδικασία προετοιμασίας, να βελτιωνόμαστε και κάνουμε καλύτερα πράγματα. Είναι σημαντική αυτή η διαδικασία και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Για το πέναλτι και το χαμένο με τη Φενέρμπαχτσε: «Είχα σκοράρει με πέναλτι στο παρελθόν και στη Βραζιλία. Το σημαντικό είναι να επιμένεις και να πηγαίνεις με προσωπικότητα. Αυτό έκανα σήμερα και πέτυχα ένα πέναλτι που ήταν σημαντικό για το παιχνίδι».