Ολυμπιακός: Υπέγραψε ο Ροντινέι, η διάρκεια του νέου του συμβολαίου

Ολυμπιακός: Υπέγραψε ο Ροντινέι, η διάρκεια του νέου του συμβολαίου

Διονύσης Βερβελές 18:40 - 19.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:46 - 19.09.2024

Τελείωσε το θέμα του Ροντινέι στον Ολυμπιακό, καθώς ο Βραζιλιάνος μπακ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

Εδώ και ημέρες ο Ολυμπιακός είχε κάτσει στο τραπέζι με τον Ροντινέι, προκειμένου να συζητήσει μαζί του για το νέο του συμβόλαιο. Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή έχει έρθει στην Ελλάδα από τις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας και τώρα πλέον τελείωσε οριστικά και θετικά το θέμα του με τον σύλλογο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βραζιλιάνος υπέγραψε σήμερα το απόγευμα το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους». Έδωσε τα χέρια με την ομάδα του Πειραιά και πλέον τελείωσε και αυτό το ζήτημα για τους Πειραιώτες. Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει από τις αρχές της εβδομάδες όποτε και ήρθε ο μάνατζερ του Ροντινέι, αλλά το τυπικό κομμάτι ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.

Μέχρι τότε υπέγραψε

Ο Ροντινέι ήρθε στην Ελλάδα το Δεκέμβριο του 2022 και από την αρχή κατάφερε να πάρει φανέλα βασικού. Έτσι και αλλιώς είχε πάρει μεταγραφή ως ένα καλό όνομα της Βραζιλίας, αφού με τη Φλαμένγκο είχε κερδίσει δύο Κόπα Λιμπερταδόρες και μάλιστα είχε... χτυπήσει και την πόρτα της εθνικής Βραζιλίας, αλλά την τελευταία στιγμή είχε προτιμηθεί τότε ο Ντάνι Άλβες για να πάρει τη θέση του δεξιοπόδαρου αμυντικού.

Αυτά τα δύο χρόνια που είναι στον Ολυμπιακό έχει καταφέρει να κερδίσει αρκετούς... φαν ο Ροντινέι με τις εμφανίσεις του. Έτσι και αποφάσισαν οι «ερυθρόλευκοι» να του ανανεώσουν το συμβόλαιο, το οποίο ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2025.

Πηγές αναφέρουν πως ο Ροντινέι υπέγραψε με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2027, οπότε εάν και εφόσον ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με τον σύλλογο, τότε θα έχει συμπληρώσει σχεδόν μία πενταετία στους «ερυθρόλευκους».

Μη νομίζει πάντως κανείς πως η περίπτωση του Ροντινέι ήταν και από τις πιο εύκολες για να έρθει η συμφωνία της ανανέωσης. Διότι τον παίκτη πλησίασαν ομάδες από τη Βραζιλία και προσπάθησαν να τον πείσουν να επιστρέψει στην πατρίδα του. Μία απ' αυτές ήταν και η Μποταφόγκο. Από την πρώτη στιγμή ο Ροντινέι είχε ξεκαθαρίσει πως θέλει πρώτα να μιλήσει με τον Ολυμπιακό, δεν έκλεισε οριστικά την πόρτα δηλαδή για τη Βραζιλία, αλλά ευγενικά επί της ουσίας τους είπε «όχι», αφού ήξερε πως με τους «ερυθρόλευκους» θα τα έβρισκε αμέσως για να παραμείνει στην Ελλάδα και την ομάδα.

Κάτι το οποίο επιθυμούσε τόσο ο ίδιος ο παίκτης, όσο φυσικά και ο Ολυμπιακός και έτσι ήρθε η συμφωνία ανανέωσης συμβολαίου, με καλύτερες οικονομικές απολαβές για τον Βραζιλιάνο.