Ρόδρι για τη Χρυσή Μπάλα: «Δεν είμαι αρκετά εμπορικός, με ανησυχούν πράγματα που μπορώ να ελέγξω»

Ρόδρι

i

© Intime

Ρόδρι για τη Χρυσή Μπάλα: «Δεν είμαι αρκετά εμπορικός, με ανησυχούν πράγματα που μπορώ να ελέγξω»

Δημήτρης Χούπης 15:04 - 19.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:38 - 14.08.2024

Ο Ρόδρι μιλώντας σε μια εκπομπή αναφέρθηκε στη Χρυσή Μπάλα, λέγοντας πως δεν είναι αρκετά εμπορικός για την κερδίσει, ενώ την ίδια ώρα σχολίασε πως αυτό που τον απασχολεί είναι να κερδίζει τρόπαια.

Ο Ρόδρι είναι ένας από τους εφτά παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι που βρίσκονται στη λίστα των υποψηφίων για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας. Ο Νορβηγός επιθετικός την περασμένη σεζόν βρήκε δίχτυα 52 φορές, ενώ την ίδια ώρα κατέκτησε το τρεμπλ, την Premier League, το FA Cup και το Champions League

Ωστόσο ένας από τους παίκτες κλειδιά της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν ο Ρόδρι, ο οποίος μάλιστα ήταν κι ο σκόρερ του νικητήριου γκολ στον τελικό του Champions League απέναντι στην Ίντερ. Ο Ισπανός μέσος την περασμένη σεζόν ήταν γενικά ένας εκ των κορυφαίων παικτών της Ευρώπης, ωστόσο μοιάζει δύσκολο τον Δεκέμβρη να πάρει τη Χρυσή Μπάλα.

Ο λόγος λοιπόν που δεν είναι πιθανό να βγει πρώτος στη ψηφοφορία αυτή είναι, η εμπορικότητα. Ο μέσος της Σίτι, όπως αναφέρει και ο ίδιος, δεν είναι τόσο εμπορικός όπως ήταν μέσοι όπως ο Ινιέστα και ο Τσάβι. Τόνισε δε ότι το μόνο που τον ανησυχεί είναι πράγματα που μπορεί να επηρεάσει, δηλαδή τα τρόπαια. 

«Ξέρω ότι είναι ένα ατομικό βραβείο με αρκετή εμπορικότητα. Ανάμεσα στα "τέρατα" όπως ο Ινιέστα και ο Τσάβι, εγώ χάνω στο θέμα εμπορικότητας. Ανησυχώ μόνο για πράγματα που μπορώ να ελέγξω, δηλαδή να παίρνω τρόπαια», ήταν τα λόγια του. 

Όσον αφορά το ποιος θα την πάρει σχολίασε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Μέσι, ενώ κι ο Χάαλαντ είναι ένα εκ των φαβορί. «Πιστεύω ότι ο Μέσι πρόκειται να την πάρει. Ο Χάαλαντ ακόμα έχει πιθανότητες».