Ρήξη χιαστών και τέλος η σεζόν για τον Ρόδρι!

Ο Ρόδρι.

i

©intime

Ρήξη χιαστών και τέλος η σεζόν για τον Ρόδρι!

Γιώργος Σακελλαρίου 18:30 - 23.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:36 - 23.09.2024

Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι Ρόδρι υπέστη ρήξη χιαστών.

Τρομερή ατυχία για τον Ρόδρι και τεράστιο πλήγμα για τους «πολίτες».

Ο διεθνής Ισπανός μέσος της Μάντσεστερ Σίτι κι ενδεχομένως ο πιο κομβικός παίκτης της ομάδας του Πεπ Γκουρδιόλα, αλλά και της εθνικής του, υπέστη ρήξη χιαστών.

Ο Ρόδρι τραυματίστηκε στο κυριακάτικο ντέρμπι της Premier League με την Άρσεναλ, που έληξε 2-2 κι έγινε αλλαγή στο 21’ από τον Κόβατσιτς.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, ο Ρόδρι, ένας από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος, ποδοσφαιριστής στον κόσμο αυτή τη στιγμή και φαβορί για την επόμενη Χρυσή Μπάλα, υπέστη ρήη χιαστών. Θα μείνει εκτός δράσης εννέα μήνες και ουσιαστικά χάνει τη σεζόν.

Αναλυτικά και το δημοσίευμα της Marca για τον 28χρονο άσο: «Οι χειρότεροι οιωνοί πρόκειται να επιβεβαιωθούν για τον Ισπανό μέσο της Μαντσεστερ Σίτι, αφού οι εξετάσεις που υποβλήθηκε στην Αγγλία έδειξαν ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο.

Η οριστική διάγνωση θα βγει σε λίγες ώρες, όταν ο παίκτης περάσει οριστικά τεστ στην Ισπανία. Αυτή τη στιγμή ο Ρόδρι ταξιδεύει στη Μαδρίτη για να υποβληθεί σε νέα εξέταση για να επιβεβαιώσει τον σοβαρό τραυματισμό.

Αν επιβεβαιωθεί η ρήξη χιαστού, όπως φαίνεται, ο Ρόδρι θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ποιος είδε τον Χάαλαντ και δεν φοβήθηκε - Τα έβαλε με Αρτέτα και Ζεσούς: «Μην με ακουμπάς, είσαι κλόουν» (vid)
PREMIER LEAGUE

14:58 - 23.09.2024

Ποιος είδε τον Χάαλαντ και δεν φοβήθηκε - Τα έβαλε με Αρτέτα και Ζεσούς: «Μην με ακουμπάς, είσαι κλόουν» (vid)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ αφού πρώτα τα έβαλε με τον 17χρονο της Άρσεναλ, Μάιλς Λιούις Σκέλι, λογομάχησε τόσο με τον Μικέλ Αρτέτα αλλά και με τον Γκαμπριέλ Ζεσούς.

Ο Ρόδρι τραυματίστηκε στο 16ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου του χθεσινού αγώνα με την Άρσεναλ (2-2) στο Etihad, όταν σε κόρνερ, ο Ισπανός μέσος προσπάθησε να ξεφύγει από το μαρκάρισμα του Τόμας Παρτέι.

Το δεξί του γόνατο “κόλλησε” στο έδαφος και ο ίδιος έπεσε στο χορτάρι σφαδάζοντας από τους πόνυς. Μία μέρα αργότερα, αρχίζει να επιβεβαιώνεται ότι ο τραυματισμός μπορεί να τον κρατήσει εκτός για όλη τη σεζόν».