Ρόμα: «Απόλυτη στήριξη στον Ζαλέφσκι και στον Ελ Σαράουι, δεν έχουν καμία σχέση με αυτό το θέμα»

Στέφαν Ελ Σαράουι

Ρόμα: «Απόλυτη στήριξη στον Ζαλέφσκι και στον Ελ Σαράουι, δεν έχουν καμία σχέση με αυτό το θέμα»

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:40 - 19.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:37 - 14.08.2024

Η Ρόμα με ανακοίνωσή της εξέφρασε πως υποστηρίζει τους Νίκολα Ζαλέφσκι και Στέφαν Ελ Σαράουι, για τις φήμες που ακούγονται ότι εμπλέκονται με τον παράνομο στοιχηματισμό.

Ο τζόγος από ποδοσφαιριστές είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που βασανίζει τους ιθύνοντες τα τελευταία χρόνια. Νεότερο σκάνδαλο είναι αυτό που προέκυψε στην Ιταλία με πρωταγωνιστές τους Τονάλι, Τζανιόλο και Φαγκιόλι. Οι τιμωρία των τριών για την υπόθεση αυτή μπορεί να είναι χρηματικό πρόστιμο άνω των 25.000 ευρώ, αλλά και αναστολή έως και τρία χρόνια.

Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας με τους Σάντρο Τονάλι και Νικολό Τζανιόλο να παραδέχονται ότι έπαιξαν αλλά όχι σε ποδοσφαιρικούς αγώνες. Νεότερο ρεπορτάζ αναφέρθηκε ότι υπάρχουν 50 εμπλεκόμενοι ποδοσφαιριστές. 

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ο Στέφαν Ελ Σαράουι και ο Νίκολα Ζαλέφσκι είναι ανάμεσα στα ονόματα που εμπλέκονται με τον παράνομο στοιχηματισμό. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές της Ρόμα αρνήθηκαν τις κατηγορίες, με τους «τζιαλορόσι» να βγάζουν ανακοίνωση σχετικά με αυτό.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ρόμα: 

«Σε απάντηση στις πρόσφατες φήμες σχετικά με την υποτιθέμενη συμμετοχή ορισμένων από τους παίκτες του συλλόγου στην έρευνα για τα ποδοσφαιρικά στοιχήματα, η Ρόμα εκφράζει την πλήρη υποστήριξή της στους Νίκολα Ζαλέφσκι και Στέφαν Ελ Σαράουι, οι οποίοι έχουν εκτεθεί σε διάφορες φήμες που βλάπτουν την εικόνα τους. Ο σύλλογος έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Νίκολα και τον Στέφαν όταν ισχυρίζονται ότι δεν έχουν καμία σχέση με αυτό το θέμα».