«Καρφιά» Μουρίνιο σε διαιτητή και Serie A: «Λυπάμαι που δεν υπάρχει σεβασμός για τους παίκτες μου» (vid)

Ζοσέ Μουρίνιο

i

PrtScr

«Καρφιά» Μουρίνιο σε διαιτητή και Serie A: «Λυπάμαι που δεν υπάρχει σεβασμός για τους παίκτες μου» (vid)

Κώστας Τόπας 09:06 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:22 - 14.08.2024

Ο Ζοσέ Μουρίνιο εξαπέλυσε επίθεση τόσο στον διαιτητή για τις αποφάσεις του στο ντέρμπι με την Ίντερ όσο και στην ιταλική Λίγκα, λέγοντας πως δεν η τελευταία δεν σεβάστηκε τη Ρόμα και την έβαλε να παίξει σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά τις υποχρεώσεις της στο Europa League.

Απών από τον πάγκο της Ρόμα λόγω τιμωρίας, ο Ζοσέ Μουρίνιο παρακολούθησε το ντέρμπι με την Ίντερ από τα δημοσιογραφικά του «Τζουζέπε Μεάτσα» και στις δηλώσεις του ανέφερε ότι παρακολούθησε ένα «σπουδαίο παιχνίδι» από την ομάδα του, το οποίο δεν άξιζε να χάσει.

Ο Μουρίνιο με το ύφος του άφησε κάποιες «σπόντες», τόσο για τον διαιτητή όσο και και για την ίδια την ιταλική Λίγκα.

«Με τόση συσσωρευμένη κούραση, με τόσο λίγο χρόνο προετοιμασίας για το παιχνίδι, πιστεύω ότι τα αγόρια μου έπαιξαν ένα υπέροχο παιχνίδι. Πιστεύω ότι η αίσθηση όλου του γηπέδου, όχι μόνο οι οπαδοί μας, αλλά και αυτοί, ήταν ότι Το παιχνίδι πήγαινε ισόπαλο. Η ομάδα ήταν ήρεμη παρ' όλες τις δυσκολίες. Κίτρινες κάρτες δέχθηκε ο Μαντσίνι και ο Ντίκα, οι οποίες έμοιαζαν "σημασμένες", όπως αυτές του Κριστάντε και του Παρέδες στη μεσαία γραμμή, ενώ στην Ίντερ μόνο ο Παβάρ δέχθηκε κίτρινη κάρτα. 

Είμαι απογοητευμένος με το αποτέλεσμα, ειδικά επειδή τα αγόρια προσπάθησαν σκληρά και το γκολ αποφεύχθηκε. Λυπάμαι που δεν υπάρχει σεβασμός στους παίκτες μου, όπως μπορείτε να δείτε από τη στάση του Μαρέσκα απέναντι στον Μαντσίνι και τον Ντίκα», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός των «τζιαλορόσι».

Στη συνέχεια, ο Μουρίνιο άφησε ένα υπονοούμενο και για στη Serie A. «Είμαι ικανοποιημένος με το γεγονός ότι, ήρθα εδώ με τη μισή ομάδα απούσα - και με ένα νέο δώρο από τη Serie A, για να παίξω την Κυριακή και όχι τη Δευτέρα -, παρά όλα αυτά, τα παιδιά τα πήγαν καλά, στεναχωριέμαι, γιατί άξιζαν περισσότερα», τόνισε ο «Special One», ο οποίος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Ρόμα έπαιξε στο Europa League την Πέμπτη, κόντρα στη Σλάβια Πράγας.

Σε αυτό το ντέρμπι με την Ίντερ, να σημειωθεί, η Ρόμα έπαιξε χωρίς τους Πάουλο Ντιμπάλα, Κρις Σμόλινγκ, Λορέντζο Πελεγκρίνι, Ρενάτο Σάντσες, Λεονάρντο Σπιναζόλα, Τάμι Έιμπραχαμ και Μάρας Κούμπουλα.

🔴Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Η Sportal Sunday Live εκτάκτως μαζί σας και την Δευτέρα, καθώς η αθλητική δράση σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ κορυφώνεται. ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στην ΟPAP Arena και ΟΦΗ - Ολυμπιακός στο Γεντί Κουλέ ολοκληρώνουν το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στη Super League, ενώ το τρίτο φετινό μπασκετικό ντέρμπι «αιωνίων» διεξάγεται στο ΣΕΦ. Όλο το ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και ζωντανές συνδέσεις με τους Κώστα Τσίλη, Μάνο Τσαλγατίδη, Διονύση Βερβελέ, Αχιλλέα Μαυροδόντη και Ηλία Λαλιώτη. Παρουσιάζουν οι Βασίλης Μοιρώτσος και Παύλος Κουστέρης, με τη συνδρομή της δημοσιογραφικής ομάδας του Sportal.

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!