Η Ρόμα απέλυσε τον Ντε Ρόσι!

Ντανιέλε Ντε Ρόσι - Φωτ. IMAGO

Η Ρόμα απέλυσε τον Ντε Ρόσι!

Κώστας Τόπας 10:15 - 18.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:22 - 18.09.2024

Σε μία αιφνιδιαστική κίνηση προχώρησε η Ρόμα το πρωί της Τετάρτης (18/09) καθώς αποφάσισε να απομακρύνει από την τεχνική ηγεσία τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι!

Το πρωί της Τετάρτης (18/09) η Ρόμα προχώρησε σε μία αιφνιδιαστική κίνηση, καθώς αποφάσισε να απομακρύνει τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά το απογοητευτικό ξεκίνημα των Ρωμαίων στη νέα σεζόν στη Serie A. Οι «τζιαλορόσι» έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν μόλις τρεις βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Κάτι που ανάγκασε τους ιθύνοντες του ιταλικού συλλόγου να απομακρύνουν 41χρονο προπονητή.

«Η Ρόμα ανακοινώνει ότι απάλλαξε τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι από τον ρόλο του ως προπονητής της πρώτης ομάδας», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση των «τζιαλορόσι». «Η απόφαση του συλλόγου λαμβάνεται προς το συμφέρον της ομάδας, προκειμένου να μπορέσει να ξαναρχίσει άμεσα τον επιθυμητό δρόμο, την ώρα που η σεζόν είναι ακόμα στην αρχή της. Στον Ντανιέλε, ο οποίος θα είναι πάντα στο σπίτι του στο Giallorossi Club, ένα ευχαριστώ από καρδιάς για τη δουλειά που πραγματοποιήθηκε τους τελευταίους μήνες με πάθος και αφοσίωση. Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας».

Ο πρώην μέσος της εθνικής Ιταλίας και πρώην αρχηγός της Ρόμα ανέλαβε την ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο μετά την αποχώρηση του Ζοσέ Μουρίνιο, οδηγώντας την στην έκτη θέση. Τον Ιούνιο, η Ρόμα ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Ντε Ρόσι μέχρι το 2027. Ωστόσο, αυτή τη σεζόν οι «τζιαλορόσι» δεν έχουν ξεκινήσει με το... δεξί με αποτέλεσμα ο Ντε Ρόσι να απομακρυνθεί από τον πάγκο και η διοίκηση να δουλεύει για τον διάδοχό του.

Το όνομα του Στέφανο Πιόλι εμφανίζεται ανάμεσα στους πιθανούς αντικαταστάτες του Ντε Ρόσι και εντός των επόμενων ωρών, αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.