Ισοπαλία κόντρα στη Ρόμα για τον Ολυμπιακό με εξαιρετικό Βέλντε
i

©intime

Ισοπαλία κόντρα στη Ρόμα για τον Ολυμπιακό με εξαιρετικό Βέλντε

Δημήτρης Χούπης 19:50 - 03.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:51 - 03.08.2024

Ο Ολυμπιακός είχε καλή εικόνα, αλλά ήρθε ισόπαλος 1-1 με τη Ρόμα στο δεύτερο φιλικό επί ιταλικού εδάφους.

Ο Ολυμπιακός σε ένα ακόμα ματς επί ιταλικού εδάφους είχε καλή εικόνα, όμως αυτή τη φορά ήρθε ισόπαλος 1-1 με τη Ρόμα. Ο Βέλντε, που χρησιμοποιήθηκε και σήμερα ήταν ο πιο κινητικός παίκτης των «ερυθρολεύκων», κερδίζοντας το πέναλτι της ισοφάρισης, ενώ είχε και ένα δοκάρι.

Στο πρώτο μέρος η ιταλική ομάδα ξεκίνησε καλύτερα, απειλώντας από τη δεξιά πλευρά, χωρίς όμως να δημιουργεί προβλήματα στην άμυνα του Ολυμπιακού. Παρόλα αυτά από στημένη φάση και συγκεκριμένα από πέναλτι, η Ρόμα κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Στο 16ο λεπτό ο Ορτέγκα ανέτρεψε τον Έιμπραχαμ και ο Πελεγκρίνι ευστόχησε από τα έντεκα βήματα για το 1-0.

Διαψεύδει ο Ολυμπιακός ότι «ο Μαρινάκης θέλει τον αθλητικό διευθυντή της Άρσεναλ για CEO στις ομάδες του»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:37 - 03.08.2024

Διαψεύδει ο Ολυμπιακός ότι «ο Μαρινάκης θέλει τον αθλητικό διευθυντή της Άρσεναλ για CEO στις ομάδες του»

Οι Βραζιλιάνοι υποστηρίζουν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει τον αθλητικό διευθυντή της Άρσεναλ, Εντού Γκασπάρ, για CEO στον Ολυμπιακό και τη Νότιγχαμ, αλλά οι ερυθρόλευκοι διαψεύδουν κατηγορηματικά.

Πέντε λεπτά μετά οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν με τον ίδιο τρόπο. Ο Βέλντε μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε και ο Ροντινέι έκανε το 1-1. Από εκεί και έπειτα ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε, αλλά στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου ο Ολυμπιακός ανέβασε στροφές, απειλώντας κυρίως από τα δεξιά. Στο 43ο λεπτό ο Μπακούλας έκανε μια εξαιρετική προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή έδωσε στον Κωστούλα, αλλά αυτός δεν έπιασε καλά πλασέ. Στην αμέσως επόμενη φάση ο ίδιος πλάσαρε, αλλά το σουτ πέρασε έξω.

Στην αρχή του δευτέρου ο Ολυμπιακός, όπως και στο προηγούμενο ματς με την Τερνάνα, μπήκε καλύτερα. Οι «ερυθρόλευκοι» πίεζαν ψηλά, αναγκάζοντας τους παίκτες της Ρόμα να κάνουν λάθη, τα οποία όμως δεν τα εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ο ρυθμός της αναμέτρησης όμως έπεσε στη συνέχεια, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν την μπάλα περισσότερη ώρα στα πόδια τους. Ωστόσο δεν έβρισκαν τις λύσεις για να μπουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή και να απειλήσουν. Στο 74' μάλιστα έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ, αλλά η κεφαλιά του Βέλντε, που και σε αυτό το ματς ήταν καλός, χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Σλίβαρ.