Πάει για διπλό χτύπημα η Ρόμα με Μανωλά και Χούμελς!

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Πάει για διπλό χτύπημα η Ρόμα με Μανωλά και Χούμελς!

Sportal newsroom 00:06 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:07 - 04.09.2024

Η Ρόμα είναι έτοιμη να κάνει διπλό χτύπημα, καθώς παλεύει να «κλείσει» τον Κώστα Μανωλά και τον Ματς Χούμελς.

Μπορεί η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος να τελείωσε στις 30 Αυγούστου στην Ιταλία, αλλά η Ρόμα δεν σταμάτησε να... ψάχνεται στην αγορά, καθώς υπάρχουν και οι ελεύθεροι. Οι «τζαλαρόσι» με τους Μαντσίνι και Ντίκα ως τα δύο μοναδικά στόπερ στο ρόστερ τους θέλει να ενισχυθεί στα μετόπισθεν και είναι έτοιμη να το κάνει με δύο κινήσεις.

Μετά την απόκτηση του Μάριο Ερμόσο, η ιταλική ομάδα τρέχει για να κλείσει και τους Ματς Χούμελς και Κώστα Μανωλά. Η αναχώρηση του Κρις Σμόλινγκ στη Σαουδική Αραβία διευκολύνει το διπλό χτύπημα. Ο Χούμελς είναι ο νο1 στόχος μετά την υπογραφή του Ερμόσο και ο Μανωλάς, με ένδοξο παρελθόν στη Ρόμα, είναι επίσης στη λίστα του συλλόγου.

Με την υπόθεση του Γερμανού έμπειρου άσου υπήρξε ανατροπή, καθώς στην αρχή δεν φαινόταν να πηγαίνει καλά, αλλά η αποχώρηση του Σμόλινγκ διευκόλυνε την κατάσταση. Τώρα, ο 35χρονος στόπερ, ο οποίος ήταν κοντά σε ομάδες όπως η Μπολόνια ή η Σοσιεδάδ μετά την αποχώρησή του από τη Ντόρτμουντ, ετοιμάζει βαλίτσες για Ρώμη.

Όσον αφορά τον Μανωλά, η τελευταία του ομάδα ήταν η Σαλερνιτάνα, που δεν μπόρεσε να αποφύγει τον υποβιβασμό στη Serie A. Γενικά τον τελευταίο καιρό δεν έχει φτάσει στο καλύτερο του επίπεδο και ίσως αυτή είναι η ευκαιρία του να βρει τον παλιό καλό του εαυτό. Στην ομάδα, που έζησε ίσως και τις σπουδαιότερες στιγμές της καριέρας του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!