Στα «κάγκελα» οι οπαδοί της Ρόμα με τους παίκτες και τον Μουρίνιο: «Δεν έχετε α***, απαιτούμε σεβασμό»

Ζοσέ Μουρίνιο

i

PrtScr

Στα «κάγκελα» οι οπαδοί της Ρόμα με τους παίκτες και τον Μουρίνιο: «Δεν έχετε α***, απαιτούμε σεβασμό»

Κώστας Τόπας 11:21 - 29.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:08 - 14.08.2024

Στο στόχαστρο των οπαδών της Ρόμα βρίσκονται οι παίκτες των «τζιαλορόσι» αλλά και ο Ζοσέ Μουρίνιο, μετά τη νέα ήττα της ομάδας.

Οι οπαδοί της Ρόμα αρχίζουν να ανησυχούν ότι ο μύθος για τον σύνδρομο της τρίτης σεζόν για τον Ζοσέ Μουρίνιο, αληθεύει. Οι «τζιαλορόσι» γνώρισαν νέα ήττα στη Serie A, αυτή τη φορά από τη Τζένοα με 4-1, με τον Πορτογάλο τεχνικό να τονίζει ότι αυτό είναι το χειρότερο ξεκίνημα στην καριέρα του ως προπονητής.

Μετά το τέλος του αγώνα, οι οπαδοί των «τζιαλορόσι» που ταξίδεψαν στο Λουίτζι Φεράρις ήταν έξαλλοι, προσβάλλοντας τον Πορτογάλο προπονητή και τους παίκτες. Οι «τιφόσι» φώναζαν από την κερκίδα φράσεις όπως «δείξτε μας σεβασμό», «δεν έχετε α***» και «φτάνει με αυτό το χάλι...».

Να σημειωθεί ότι η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας έχει μόλις 5 βαθμούς μετά από 6 αγωνιστικές και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 16η θέση της Serie A, ήδη 10 βαθμούς πίσω από τις κορυφαίες Ίντερ και Μίλαν, την ώρα που έφτασαν ενισχύσεις όπως οι Λουκάκου, Παρέδες, Αουάρ, Κρίστενσεν, Ντίγκα, Ρενάνο Σάντσες και Αζμούν.