Ρομάνο: «Ο Παναθηναϊκός περιμένει ομάδα της Premier League να μπει στην κούρσα για Ιωαννίδη»

Φώτης Ιωαννίδης

i

Intime

Ρομάνο: «Ο Παναθηναϊκός περιμένει ομάδα της Premier League να μπει στην κούρσα για Ιωαννίδη»

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:30 - 21.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:33 - 21.06.2024

Ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο ανέφερε πως η Ίπσουιτς κι η Μπολόνια έχουν καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη και πως οι «πράσινοι» περιμένουν ομάδα της Premier League να μπει... στο κόλπο.

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ένα από το πιο hot μεταγραφικά ονόματα του καλοκαιριού. Καθημερινά κυκλοφορούν δημοσιεύματα που ασχολούνται με το μέλλον του 24χρονου σέντερ φορ του Παναθηναϊκού.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (21/6) με το «καυτό» θέμα του Ιωαννίδη καταπιάστηκε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο X (τέως Twitter) στην οποία αναφέρει πως η Ίπσουιτς κι η Μπολόνια έχουν καταθέσει πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού και πως το «τριφύλλι» περιμένει ομάδα της Premier League να τον διεκδικήσει.

«Δύο ομάδες έχουν καταθέσει πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον Έλληνα στράικερ, Φώτη Ιωαννίδη: η Ίπσουιτς κι η Μπολόνια. Η Ίπσουιτς δίνει 25 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του, την ώρα που η Μπολόνια προσφέρει 18 εκατομμύρια ευρώ συν 2 εκατομμύρια ευρώ μπόνους. Δεν έχει επιτευχθεί κάποια συμφωνία ακόμα, καθώς ο Παναθηναϊκός περιμένει ομάδα της Premier League να μπει στην κούρσα για την υπογραφή του ποδοσφαιριστή», έγραψε συγκεκριμένα ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.