Ρομπέρτο Μαρτίνεθ για Κριστιάνο: «Έχει την πείνα ενός 18χρονου»

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

©Photo by Sylvain Dionisio ATPImages/Getty Images/Ideal Images

Ρομπέρτο Μαρτίνεθ για Κριστιάνο: «Έχει την πείνα ενός 18χρονου»

Κώστας Τόπας 10:40 - 20.11.2023

Ο τεχνικός της Πορτογαλίας, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ μίλησε για το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στα αποδυτήρια αλλά για την "πείνα" που έχει ο 38χρονος αστέρας στα παιχνίδια.

Η Πορτογαλία μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, στην τελευταία αγωνιστική για τα προκριματικά του Euro, έχοντας ήδη προκριθεί, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε από το να πάρει τη νίκη κόντρα στην Ισλανδία με 2-0, γράφοντας ιστορία με δέκα νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κυνηγούσε το ρεκόρ του πρώτου σκόρερ σε αυτή τη φάση των ομίλων, αλλά το καρέ τερμάτων του Ρομέλου Λουκάκου κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν, δυσκόλεψε το έργο για τον αρχηγό της εθνικής Πορτογαλίας.

Ο Ρομπέρτο ​​Μαρτίνεθ, ωστόσο, υποβάθμισε το θέμα του πρώτου σκόρερ και προτίμησε να τονίσει τη σημασία του 38χρονου αστέρα της Αλ Νασρ.

«Είναι δύσκολο για μένα να εξηγήσω πώς ένας παίκτης που είναι 38 ετών και έχει περισσότερες συμμετοχές από οποιονδήποτε άλλο παίκτη στον κόσμο, έχει την πείνα ενός 18χρονου παίκτη. Αυτή είναι μια δύναμη που μολύνει τους άλλους στα αποδυτήρια. 

Ένας παίκτης που προσπαθεί πάντα να βρίσκεται στη σωστή θέση, που του αρέσει να σκοράρει, αλλά έχει πολύ ομαδική πειθαρχία. Είναι παράδειγμα στα αποδυτήρια, είναι υπέροχο να έχεις έναν παίκτη με την εμπειρία του», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός, μετά την αναμέτρηση με την Ισλανδία.

🔴Baladeros LIVE: Φάκελος στόπερ στον Ολυμπιακό, Αλμέιδα α λα Μπάγεβιτς και η ημερομηνία του ντέρμπι

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο