Ρομπέρτο ​​Μαρτίνεθ: «Το πρόβλημα δεν είναι η γυναίκα, το πρόβλημα είναι τα πεθερικά»

Ρομπέρτο Μαρτίνεθ

i

PrtScr

Ρομπέρτο ​​Μαρτίνεθ: «Το πρόβλημα δεν είναι η γυναίκα, το πρόβλημα είναι τα πεθερικά»

Κώστας Τόπας 08:39 - 08.09.2024

Η Πορτογαλία αντιμετωπίζει το βράδυ της Κυριακής (08/09, 21:45) τη Σκωτία στη Λισαβόνα, από την οποία κατάγεται η σύζυγός του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Ο Ρομπέρτο ​​Μαρτίνεθ, προπονητής της Πορτογαλίας, αντιμετωπίζει έναν πολύ ιδιαίτερο αγώνα για το Nations League. Αφού έκαναν το ντεμπούτο τους την Πέμπτη (05/09) νικώντας την Κροατία (2-1), οι Πορτογάλοι υποδέχονται επίσης τη Σκωτία στο στάδιο «Ντα Λουζ», από όπου κατάγεται η Μπεθ Τόμσον, σύζυγος του Καταλανού προπονητή.

Ερωτηθείς σε συνέντευξη Τύπου για αυτήν την περίεργη κατάσταση, ο Ρομπέρτο ​​Μαρτίνεθ δήλωσε με εντελώς περιστασιακό τρόπο. «Δεν είναι η γυναίκα το πρόβλημα, το πρόβλημα είναι τα πεθερικά. Είχα αυτή την εμπειρία. Τώρα είναι πιο εύκολο, γιατί και οι δύο ομάδες μπορούν να προκριθούν. Εκτιμώ τη μορφή του Nations League, γιατί μπορούμε να έχουμε τα πεθερικά μας χαρούμενα και κερδίστε και το παιχνίδι».

20 χρόνια και 891 CR7 γκολ μετά: Η σύνδεση Σαν Μαρίνο - Ρονάλντο που φανερώνει το μεγαλείο του Πορτογάλου
NATIONS LEAGUE

23:43 - 06.09.2024

20 χρόνια και 891 CR7 γκολ μετά: Η σύνδεση Σαν Μαρίνο - Ρονάλντο που φανερώνει το μεγαλείο του Πορτογάλου

Δεν πρόκειται για κάποιο αστείο, αλλά για πραγματικά γεγονότα. Όταν το Σαν Μαρίνο είχε κερδίσει το 2004 το Λίχτενσταϊν, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε στην καριέρα του εννέα γκολ. Είκοσι χρόνια μετά, ο Ρονάλντο έχει συνολικά 900 γκολ την ίδια μέρα που το Σαν Μαρίνο πετυχαίνει τη δεύτερη νίκη του.

Εκτός από τα ανέκδοτα, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ μίλησε για τις δυσκολίες να νικήσει η Πορτογαλία τη Σκωτία.

«Οι παίκτες μας γνωρίζουν την ένταση του βρετανικού ποδοσφαίρου. Η Σκωτία το έχει. Πολλή ένταση, γρήγορες επιθέσεις, εμπειρία. Ξέρουμε τη διαφορά, η Σκωτία είναι κάθετη ενώ εμείς έχουμε την ποιότητα να κρατήσουμε την μπάλα» ανέλυσε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που με το γκολ του κόντρα στην Κροατία έφτασε τα 900 στην καριέρα του, ο Ρομπέρτο ​​Μαρτίνεθ δεν απέκλεισε να φτάσει τα χίλια: «Δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να πει ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι. Είναι απίστευτο αυτό που είναι να πετύχει αυτό που κάνει στο ποδόσφαιρο. Για εμάς ο στόχος είναι συλλογικός».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!