Ναυάγιο με Ρόμπι Κιν, παραμένει σε αναζήτηση προπονητή ο Asteras Aktor!

Ναυάγιο με Ρόμπι Κιν, παραμένει σε αναζήτηση προπονητή ο Asteras Aktor!

Sportal newsroom 18:52 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:00 - 04.09.2024

Ο Ρόμπι Κιν δεν θ’ αναλάβει τελικά τον Asteras Aktor, ο οποίος συνεχίζει να ψάχνει προπονητή μετά το διαζύγιο με τον Μίλαν Ράσταβατς.

Ο Ρόμπι Κιν δεν θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο νέος προπονητής του Asteras Aktor.

Οι Αρκάδες μετά τη λύση της συνεργασίας τους με τον Σέρβο Μίλαν Ράσταβατς, έφεραν στην Τρίπολη τον Ιρλανδό Ρόμπι Κιν (8 Ιουλίου 1980).

Ο ίδιος είχε συμφωνήσει προφορικά με τον σύλλογο, αλλά φέρεται να έκανε δεύτερες σκέψεις και να ζήτησε λίγο χρόνο για ν’ απαντήσει. Η διοίκηση φυσικά δεν έχει την πολυτέλεια και θέλει άμεσα τον διάδοχο του Ράσταβτς για να προετοιμάσει την ομάδα στη διακοπή του πρωταθλήματος.

Μ’ αυτά τα δεδομένα κι αν δεν υπάρξει άμεσα κάποια ανατροπή, ο Ρόμπι Κιν δεν θα έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα τώρα και ο Asteras Aktor ήδη προχωράει τις συζητήσεις με τον επόμενο τεχνικό που έχει ξεχωρίσει.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!