Ρόμπι Κιν: «Χαρούμενος που κληρωθήκαμε με τον Ολυμπιακό, μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε»
i

/printscreen

Ρόμπι Κιν: «Χαρούμενος που κληρωθήκαμε με τον Ολυμπιακό, μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε»

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:25 - 26.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:06 - 14.08.2024

Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ρόμπι Κιν μετά τη νίκη της ομάδας του με 1-0 κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά αναφέρθηκε στην κλήρωση με τον Ολυμπιακό για τη φάση των «16» του Europa Conference League.

Σημαντική νίκη πήρε η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σεβά (1-0) στο πρωτάθλημα του Ισραήλ. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των «16» του Europa Conference League παραμένει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 53 βαθμούς και στο +1 απο τη Μακάμπι Χάιφα.

Ο προπονητής της Μακάμπι, Ρόμπι Κιν αναφέρθηκε στην κλήρωση της ομάδας του με τους «ερυθρόλευκους», τονίζοντας πως είναι χαρούμενος που έπεσε πάνω σε ένα μεγάλο όνομα.

«Είμαι χαρούμενος, ήθελα μια μεγάλη ομάδα, ένα μεγάλο όνομα, όπως και έγινε. Είναι ένα καλό τεστ για εμάς, είναι μία μεγάλη ομάδα και αυτά είναι τα παιχνίδια που θέλεις να παίξεις ως προπονητής ή ως πoδοσφαιριστής.

Θέλεις να παίξεις ενάντια στις καλύτερες ομάδες. Άλλωστε, η πτήση για την Ελλάδα είναι πιο βολική από το να πετάξεις σε ένα μέρος όπως η Νορβηγία. Αν πρέπει να παίξουμε στη Σερβία χωρίς κόσμο; Το έχουμε ήδη κάνει. Πιστεύω ότι μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο», δήλωσε ο 43χρονος Ιρλανδός τεχνικός.