Ο Ροναλντίνιο τα... γύρισε: «Θα στηρίξω τη Βραζιλία όπως ποτέ άλλοτε - Οι νέοι παίκτες μας έχουν πολύ ταλέντο» (vid)

Ροναλντίνιο

i

© PrtScr

Ο Ροναλντίνιο τα... γύρισε: «Θα στηρίξω τη Βραζιλία όπως ποτέ άλλοτε - Οι νέοι παίκτες μας έχουν πολύ ταλέντο» (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:14 - 17.06.2024 / Ανανεώθηκε: 09:14 - 17.06.2024

Ο Ροναλντίνιο έδωσε τη δική του εξήγηση για το πρόσφατο ξέσπασμά του κατά της Εθνικής Βραζιλίας.

Λίγο πριν την έναρξη του Κόπα Αμέρικα, ο Ροναλντίνιο προχώρησε σε ένα πρωτόγνωρο ξέσπασμα μέσα από τα social media. Ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου παρακολούθησε τη φιλική αναμέτρηση της χώρας του κόντρα στις ΗΠΑ (1-1) κι έμεινε κάτι παραπάνω από απογοητευμένος, καθώς αποκάλυψε πως δεν θα παρακολουθήσει κανένα παιχνίδι της «Σελεσάο» στη διοργάνωση και ούτε θα πανηγυρίσει νίκη, ενώ ανέφερε πως πρόκειται για μία από τις χειρότερες ομάδες των τελευταίων ετών.

«Αυτό είναι παιδιά, δεν θα παρακολουθήσω κανένα παιχνίδι της Βραζιλίας στο Κόπα Αμέρικα ούτε θα πανηγυρίσω καμία νίκη. Αρκετά ανέχτηκα. Είναι μια θλιβερή στιγμή για όσους αγαπούν το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. Είναι δύσκολο τώρα να βρεις το πνεύμα για να παρακολουθήσεις τους αγώνες. Είναι μία από τις χειρότερες ομάδες των τελευταίων ετών, χωρίς αξιοσέβαστους ηγέτες, μόνο μέτριους παίκτες κατά την πλειοψηφία.

Δεν έχω δει ποτέ μια κατάσταση τόσο άσχημη όσο αυτή. Έλλειψη αγάπης για τη φανέλα της Βραζιλίας και έλλειψη ποδοσφαίρου. Η απόδοσή μας ήταν ένα από τα χειρότερα πράγματα που έχω δει ποτέ, είναι τόσο κρίμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος έλυσε το μυστήριο του ξεσπάσματος

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που απόρησαν με τη νευρικότητα που έδειξε ο Ροναλντίνιο για την Εθνική ομάδα της χώρας του, όμως ο Βραζιλιάνος σταρ έλυσε το μυστήριο κι αποκάλυψε την αιτία που τον οδήγησε σε ξέσπασμα.

Όπως έγινε γνωστό, όλα αυτά τα είπε στο πλαίσιο μιας διαφημιστικής καμπάνιας γνωστής εταιρείας αποσμητικών και ήθελε απλά να προκαλέσει μία αντίδραση των οπαδών των οπαδών της Σελεσάο.

«Τα είπα για να προκαλέσω αντίδραση από όλους. Θα στηρίξω τη Βραζιλία όπως ποτέ άλλοτε. Η Βραζιλία χρειάζεται αυτή την υποστήριξη, οι νέοι παίκτες έχουν πολύ ταλέντο και έχουν απόλυτη ανάγκη την υποστήριξη από τον κόσμο της Βραζιλίας. Τώρα είναι το Copa America και μπορούμε να επιστρέψουμε με ένα τρόπαιο. Συνεργάστηκα με τη Rexona για να υποστηρίξουμε τη Βραζιλία και θα δημιουργήσουμε αυτή την τεράστια αλυσίδα υποστήριξης για τη Βραζιλία», είπε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.