Τρομερή κίνηση από τον Κριστιάνο: Απομάκρυνε την ασφάλεια για να βγάλει selfie με θαυμαστή

H στιγμή που ο Ρονάλντο εμποδίζει την ασφάλεια

i

©imago

Τρομερή κίνηση από τον Κριστιάνο: Απομάκρυνε την ασφάλεια για να βγάλει selfie με θαυμαστή

Νεφέλη Μπισμπίκη 09:10 - 13.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:23 - 13.10.2024

H Πορτογαλία φιλοξενήθηκε από την Πολωνία και επικράτησε με 3-1, αλλά το ματς πέρα από γκολ, είχε και απρόοπτα, με έναν εισβολέα να προσπαθεί να βγάλει selfie με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Πολωνία υποδέχτηκε την Πορτογαλία το βράδυ του Σαββάτου για το Nations League, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται πρώτοι στο γκρουπ μετά την νίκη τους. Η αναμέτρηση τα είχε όλα, μία σύγκρουση γιγάντων, αυτή των Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Κριστιάνο Ρονάλντο, τέσσερα γκολ συνολικά στο παιχνίδι και έναν...εισβολέα.

Αφού ο Ρονάλντο σημείωσε το δεύτερο γκολ του αγώνα, ένας θαυμαστής του εισέβαλε στο γήπεδο, καθώς ήθελε να φωτογραφηθεί μαζί του. Η ασφάλεια αμέσως έτρεξε να τον απομακρύνει, αλλά ο Πορτογάλος τους εμπόδισε ευγενικά και επέτρεψε στον νεαρό εισβολέα να βγάλει μία selfie. Φυσικά, αυτό είναι ένα συχνό φαινόμενο και ο ίδιος ο Κριστιάνο, έχει δεχτεί πολλές φορές αρκετούς οπαδούς στον αγωνιστικό χώρο, όπως και στο Euro 2024.

Σε άλλα νέα όμως, ο 39χρονος παίκτης της Αλ Νασρ στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι, πέτυχε το 906ο γκολ στην καριέρα του και το τρίτο του στο φετινό Nations League και είναι ακόμα αρχή.

Tags: