Ο Ρονάλντο έχασε το... άχαστο, όμως χάρισε τη νίκη στην Αλ Νασρ (vid)

Η χαμένη ευκαιρία του Κριστιάνο

i

© PrtScr

Ο Ρονάλντο έχασε το... άχαστο, όμως χάρισε τη νίκη στην Αλ Νασρ (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:23 - 01.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:23 - 01.10.2024

Η μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Κριστιάνο Ρονάλντο και τα... 904 γκολ καριέρας.

Η Αλ Νασρ πέτυχε την πρώτη της νίκη στο Champions League Ασίας, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βάζει ξανά την υπογραφή του. Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας υποδέχτηκε την Αλ Ραγιάν του Κατάρ κι επικράτησε με 2-1.

Το σκορ για το σύνολο του Στέφανο Πιόλι άνοιξε ο Σαντιό Μανέ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με ωραία κεφαλιά (45+1΄), ενώ στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο ποδόσφαιρο και κορυφαίος κατά πολλούς, «κλείδωσε» τη νίκη με ένα όμορφο τελείωμα, φτάνοντας έτσι τα 904 γκολ στην καριέρα του!

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να μειώσουν στο 87′ σε 2-1 με τον Ρότζερ Γκέντες.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Αλ Νασρ έφτασε μία ανάσα από το να πετύχει κι ένα δεύτερο γκολ, ωστόσο σπατάλησε μία ευκαιρία από αυτές που δεν μας έχει συνηθίσει.

Έπειτα από μία καλοζυγισμένη σέντρα του Μανέ από τα αριστερά, ο Ρονάλντο βρέθηκε αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι και με το κεφάλι από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Ο ίδιος μάλιστα δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που χάθηκε, με την αντίδραση του να γίνεται viral.