Ο Ρονάλντο «πίκαρε» τον Σέζνι κι εξαγρίωσε τους φίλους της Γιούβε: «Έπρεπε να αποσυρθείς για να πας σε μεγάλη ομάδα» (vid)

Σέζνι - Ρονάλντο

i

© PrtScr

Ο Ρονάλντο «πίκαρε» τον Σέζνι κι εξαγρίωσε τους φίλους της Γιούβε: «Έπρεπε να αποσυρθείς για να πας σε μεγάλη ομάδα» (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:12 - 14.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:13 - 14.10.2024

Η ατάκα του Κριστιάνο Ρονάλντο προς τον Σέζνι που δεν... ήχησε καλά στα αυτιά των οπαδών της Γιουβέντους.

Στην αναμέτρηση μεταξύ της Πολωνίας και της Πορτογαλίας για το Nations League, ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνάντησε έναν παλιό του φίλο, με τον οποίον υπήρξαν συμπαίκτες στη Γιουβέντους.

Ο λόγος γίνεται για τον Βόιτσεχ Σέζνι, που πριν μερικές μέρες επέστρεψε στην ενεργό δράση κι αποτέλεσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μπαρτσελόνα. Οι δύο αθλητές τα είπαν σε θερμό κλίμα στη φυσούνα μετά το ματς, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να φωτογραφίζεται με τα παιδιά του Πολωνού και να πετάει μία ατάκα-φωτιά, η οποία σίγουρα δεν άρεσε στους φίλους της Γιουβέντους.

Συγκεκριμένα, ο επιθετικός της Αλ Νασρ συνεχάρη τον φίλο του για τη μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια τον «πίκαρε» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έπρεπε να αποσυρθείς για να πας σε μεγάλη ομάδα».

Ξέσπασε ο Σέζνι: «Δεν είναι δουλειά κανενός αν καπνίζω ή όχι»

Ο Βόιτσεχ Σέζνι εθεάθη ξανά με ένα τσιγάρο στα χέρια του και ο νέος τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα αποφάσισε να βγει και να μιλήσει για το συγκεκριμένο περιστατικό σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo».

Ο Πολωνός διεθνής κίπερ παραδέχτηκε ότι καπνίζει περιστασιακά, αλλά διαβεβαίωσε ότι αυτή η συνήθεια δεν επηρεάζει την απόδοσή του στο γήπεδο ποδοσφαίρου ως τερματοφύλακας, δηλώνοντας ότι δουλεύει το «διπλάσιο» για να το αναπληρώσει. 

«Υπάρχουν πτυχές της προσωπικής μου ζωής που δεν αλλάζω», αποκάλυψε, καθώς επέμεινε ότι δεν τον ενδιαφέρει να ακούει τις απόψεις των ανθρώπων για το πώς πρέπει να περιποιείται τον εαυτό του. «Αν κάποιος πιστεύει ότι μπορεί να αλλάξει την προσωπική μου ζωή, προσπαθήστε ξανά, δεν πέτυχε ποτέ!» είπε, τονίζοντας ότι δεν οφείλει καμία εξήγηση σε κανέναν.

Ο Σέζνι στη συνέχεια ολοκλήρωσε λέγοντας: «Δεν είναι δουλειά κανενός αν καπνίζω», και συγκεκριμένα  ζήτησε να κριθεί αποκλειστικά με βάση την απόδοσή του στο γήπεδο αντί να «ψάχνει για ιστορίες που πραγματικά δεν έχουν σημασία για κανέναν».