«Misstiano Ronaldo»: Το BBC προκάλεσε οργή στα social media με τη λεζάντα του στο Πορτογαλία - Σλοβενία

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο

i

© Imago

«Misstiano Ronaldo»: Το BBC προκάλεσε οργή στα social media με τη λεζάντα του στο Πορτογαλία - Σλοβενία

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:47 - 02.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:49 - 02.07.2024

Μετά το χαμένο πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο, το BBC είχε διάθεση για πλάκα. Μία πλάκα που τελικά δεν της βγήκε σε καλό, αφού ακολούθησε η κατακραυγή στα social media.

Στο 105ο λεπτό της αναμέτρησης Πορτογαλία - Σλοβενία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε την ευκαιρία να γίνει ήρωας για την πρώτη. Ο αστέρας της Αλ Νασρ κλήθηκε να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε νωρίτερα ο Ζότα, όμως για κακή του τύχη τα πράγματα δεν πήγαν όπως ήθελε.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ευλογία η κατάρα; | Sportal EXPLAINER
SPORTAL ORIGINALS

18:05 - 02.07.2024

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ευλογία η κατάρα; | Sportal EXPLAINER

Και τώρα έρχονται τα δύσκολα για τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ! Η ανυπαρξία του Κριστιάνο Ρονάλντο σ´ αυτό το Euro, υπό νορμάλ συνθήκες, θα τον οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια στον πάγκο. Θα πάρει την απόφαση ο ομοσπονδιακός προπονητής της Πορτογαλίας με κίνδυνο να τινάξει τα πάντα στον αέρα; Το Sportal.gr σε συνεργασία με την TCL, αναλύει.

Η μπάλα πήγε στην αριστερή πλευρά της εστίας, εκεί όπου ο Όμπλακ την σταμάτησε με εντυπωσιακό τρόπο. Ακολούθησε το ξέσπασμα του Πορτογάλου σε κλάματα, με το BBC ωστόσο να μην ενοχλείται ιδιαίτερα από αυτό και να κάνει την πλάκα του. Συγκεκριμένα, παίζοντας ριπλέι της φάσης, το δημοφιλές τηλεοπτικό δίκτυο πρόσθεσε τη λεζάντα «Misttiano Ronaldo», στο πλαίσιο του χιούμορ.

Ένα χιούμορ που τελικά δεν του βγήκε καθόλου σε καλό, αφού το εν λόγω σκηνικό έγινε γρήγορα viral με την κακή έννοια. Στο Twitter ακολούθησαν σχόλια που κατέκριναν το κανάλι για αυτή του την κίνηση, τονίζοντας πως αυτή η συμπεριφορά δεν αρμόζει σε έναν τηλεοπτικό πάροχο. Ανάμεσα σε αυτούς που «έκραξαν» το BBC ήταν και ο Τζον Τέρι, ο οποίος στο ποστάρισμά του έγραψε ότι «Αυτό είναι ντροπή»,

Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που στο φετινό Euro το κανάλι αυτό δέχεται σφοδρή κριτική για τα πεπραγμένα του. Πριν τον Κριστιάνο Ρονάλντο, το BBC αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης για το πως χειρίστηκε τον τραυματισμό του Μπαρνάμπας Βάργκα.

Συγκεκριμένα, όταν ο παίκτης της Ουγγαρίας τραυματίστηκε οι συμπαίκτες του έσπευσαν να τον καλύψουν με ένα σεντόνι για να μην τον δείχνουν οι κάμερες. Όμως μία από αυτές «έπιασε» τον ποδοσφαιριστή που βρισκόταν σε λιπόθυμη κατάσταση και ο αγγλικός πάροχος αναπαρήγαγε την εικόνα.

⚽️Όλοι Euro LIVE: «Σκάνδαλο» η παρουσία του Ρονάλντο… μέχρι τέλους
SPORTAL ORIGINALS

00:49 - 02.07.2024

⚽️Όλοι Euro LIVE: «Σκάνδαλο» η παρουσία του Ρονάλντο… μέχρι τέλους

Όλοι Euro για τις νοκ άουτ αναμετρήσεις της Δευτέρας! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν το ρεπορτάζ από τα ματς σε Ντίσελντορφ και Φρανκφούρτη. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Ωστόσο, το Μέσο απολογήθηκε για το εν λόγω περιστατικό, ρίχνοντας το «μπαλάκι» στην UEFA. Ειδικότερα, μετά την αναμέτρηση και το επίμαχο ριπλέι, η παρουσιάστρια, Γκάμπι Λόγκαν, μετέφερε την απολογία του καναλιού στην εκπομπή της. Η ίδια τόνισε πως υπεύθυνη για όλα τα πλάνα ήταν η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία, η οποία και παρείχε το υλικό σε όλα τα κανάλια. Το γεγονός, λοιπόν, πως ο υπεύθυνος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας έδωσε το εν λόγω πλάνο σε διαθεσιμότητα, αιφνιδίασε το BBC, όπως είπε η Λόγκαν, το οποίο προσπάθησε να κόψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα την εικόνα.