«Οι αληθινοί άντρες κλαίνε»: Μήνυμα συμπαράστασης του Ράιαν Γκαρσία στον Κριστιάνο Ρονάλντο

O Ράιαν Γκαρσία και ο Κριστιάνο Ρονάλντο

«Οι αληθινοί άντρες κλαίνε»: Μήνυμα συμπαράστασης του Ράιαν Γκαρσία στον Κριστιάνο Ρονάλντο

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:46 - 02.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:48 - 02.07.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξέσπασε σε κλάματα μετά το χαμένο του πέναλτι στο Πορτογαλία - Σλοβενία και ο Ράιαν Γκαρσία έστειλε μήνυμα στον άσο της Αλ Νασρ.

Το βράδυ της Δευτέρας ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραλίγο να πληγώσει τον φίλαθλο κόσμο της Πορτογαλίας με τον πιο άσχημο τρόπο. Ο αστέρας της Αλ Νασρ κλήθηκε να εκτελέσει πέναλτι στο 105', εναντίον της Σλοβενίας, αφού νωρίτερα ο Ζότα κέρδισε την παράβαση εντός της περιοχής.

Όμως η εκτέλεση του σταμάτησε από τον Όμπλακ, με αποτέλεσμα το σκορ να παραμείνει 0-0 μέχρι το τέλος της παράτασης. Στο ημίχρονο αυτής, λοιπόν, ο «CR7» δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα και οι συμπαίκτες του έσπευσαν να του συμπαρασταθούν. Ωστόσο δεν ήταν οι μόνοι.

Μήνυμα στήριξης προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλε και ο μποξέρ, Ράιαν Γκαρσία, μέσω ανάρτησης που έκανε στα social media. Με μία ανάρτησή του στα social media, ο παλαιστής υποστήριξε πως οι πραγματικοί άντρες κλαίνε, ενώ έστειλε και την αγάπη του στον 38χρονο ποδοσφαιριστή. «Οι αληθινοί άντρες κλαίνε. Κριστιάνο Ρονάλντο σε αγαπώ. Συνέχισε να προσπαθείς και να πιστεύεις», ανέφερε συγκεκριμένα αυτή

Για την ιστορία, τον επιθετικό της Αλ Νασρ έσωσε ο Ντιόγκο Κόστα, στη διαδικασία των πέναλτι. Ο γκολκίπερ της Πορτογαλίας απέκρουσε τα πέναλτι των Ίλισιτς, Μπάλκοβετς και Βέρμπιτς. Με αυτόν τον τρόπο έστειλε την ομάδα του στα προημιτελικά του UEFA Euro 2024, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία μετά τη νίκη της δεύτερης κόντρα στο Βέλγιο.