Ο Ρονάλντο μιντιάρχης! - Αγοράζει μετοχές σε όμιλο των ΜΜΕ με τον οποίο είχε μεγάλη κόντρα

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

©Intime

Ο Ρονάλντο μιντιάρχης! - Αγοράζει μετοχές σε όμιλο των ΜΜΕ με τον οποίο είχε μεγάλη κόντρα

Κώστας Τσιακλής • 09:45 - 03.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:10 - 14.08.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζεται να αγοράσει το 30% των μετοχών του ομίλου COFINA. Στο συγκεκριμένο όμιλο ανήκει και το κανάλι CMTV, με το οποίο ο Πορτογάλος είχε μεγάλη κόντρα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να είναι έτοιμος να διευρύνει ακόμα περισσότερο τον επιχειρηματικό του κύκλο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι έτοιμος να αγοράσει μετοχές στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Μάλιστα πάει να ενταχθεί σε ένα δίκτυο με το οποίο είχε κόντρα πριν μερικά χρόνια.

Όπως είναι πιθανότατα γνωστό ο Κριστιανό Ρονάλντο από τον περασμένο Ιανουάριο βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία και αγωνίζεται με τη φανέλα της Αλ Νασρ. Το επίπεδο του πρωταθλήματος φαίνεται να τον βοηθά στο να ασχοληθεί και με τα επιχειρηματικά του πλάνα, τα οποία ολοένα και εξελίσσονται.

Πριν από σχεδόν ένα μήνα ο Πορτογάλος είχε παρουσιάσει το δικό του μεταλλικό νερό στη Μαδρίτη. Το URSU όπως το κατονόμασε έχει τις πηγές του στην Ισπανία και γι΄αυτό το λόγο ο ίδιος δήλωσε: «Ο ισπανικός λαός δεν μπορεί να παραπονεθεί γιατί επενδύω πολλά εδώ...»

Πέραν αυτού ο Ρονάλντο έχει επενδύσει σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, ρούχα, αρώματα, αξεσουάρ αλλά και σε κλινικές εμφυτεύσεις μαλλιών. Πλέον ο 38χρονος ετοιμάζεται να μπει και στο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Όπως αναφέρεται στα πορτογαλικά δημοσιεύματα ο Ρονάλντο βρίσκεται σε συζητήσεις με τον όμιλο, COFINA, προκειμένου να αγοράσει το 30% των μετοχών. Πρόκειται για ένα από τους μεγαλύτερους ομίλους αφού έχει στην κατοχή του την αθλητική εφημερίδα, Record, αλλά και την κορυφαία σε πωλήσεις, Correio da Manha. Επιπλέον έχει τις free press Destak, Metro, συνδρομητική τηλεόραση CMTV και αρκετά περιοδικά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου, Λουίς Σαντάνα, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Ρονάλντο αφού δήλωσε: «Το να έχουμε μαζί μας τον Κριστιάνο, τον κορυφαίο στην ιστορία του ποδοσφαίρου, είναι τιμή για όλους μας».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρονάλντο είχε κόντρα με τον όμιλο από το 2014. Η Πορτογαλία είχε μια κακή πορεία στο Μουντιάλ της Βραζιλίας  και έτσι τα μίντια έκαναν μεγάλη κριτική στην ομάδα. Λίγο καιρό αργότερα ενόψει του αγώνα με τη Δανία για τα προκριματικά του Euro 2016, μια γυναίκα που εργαζόταν στο CMTV θέλησε να κάνει μια ερώτηση στον Ρονάλντο, ο οποίος όμως απάντησε: «CMTV; Δεν τον ξέρω αυτόν τον σταθμό, οπότε πάμε στον επόμενο». Στη συνέχεια έκανε σαφές ότι δεν θα παραχωρήσει ποτέ δηλώσεις στο συγκεκριμένο δίκτυο.

Η απίστευτη έπαυλη του Κριστιάνο κοστίζει πάνω από 30 εκατ. ευρώ και χτίζεται τρία χρόνια: «Δεν μπορούμε να μπούμε σπίτι μας λόγω του Φαραώ Ρονάλντο»
REST OF THE WORLD

21:41 - 01.07.2023

Η απίστευτη έπαυλη του Κριστιάνο κοστίζει πάνω από 30 εκατ. ευρώ και χτίζεται τρία χρόνια: «Δεν μπορούμε να μπούμε σπίτι μας λόγω του Φαραώ Ρονάλντο»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει εξοργίσει τους ντόπιους, καθώς συνεχίζεται ακόμη η κατασκευή του σπιτιού των ονείρων του κοντά στη Λισαβόνα.

Επίσης, στην τελική φάση της διοργάνωσης η Πορτογαλία αντιμετώπισε την Ουγγαρία στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας πήγαν για μια βόλτα στη Λυών και ένας δημοσιογράφος του ίδιου καναλιού θέλησε να ρωτήσει τον Ρονάλντο αν είναι έτοιμος για τον αγώνα. Τότε ο Πορτογάλος πήρε το μικρόφωνο και το πέταξε στη λίμνη. Τελικά οι Ίβηρες προκρίθηκαν ως 3οι από τον όμιλο και έφτασαν μέχρι και την κατάκτηση του τίτλου.

Γίνεται λόγος πως η κόντρα του με το κανάλι είχε να κάνει με την κακοπροαίρετη κριτική στην Εθνική Πορτογαλίας αλλά και τις ψευδείς πληροφορίες που έδινε το κανάλι για την προσωπική του ζωή. Αυτό που μένει να δούμε είναι αν τελικά ο Ρονάλντο θα αγοράσει μετοχές στον όμιλο που αναφέραμε.

Tags: