Ρονάλντο για Εμπαπέ: «Μου θυμίζει εμένα στα καλύτερα μου»
i

Κιλιάν Εμπαπέ/ © Intime

Ρονάλντο για Εμπαπέ: «Μου θυμίζει εμένα στα καλύτερα μου»

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:17 - 25.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:58 - 20.08.2024

Ο Ρονάλντο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κιλιάν Εμπαπέ και τον σύγκρινε με τον εαυτό του.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις στα γήπεδα του Κατάρ. Ο 24χρονος Γάλλος επιθετικός πήρε το βραβείο του πρώτου σκόρερ μετά τα οκτώ γκολ που πέτυχε. Ο φορ των «τρικολόρ» θυμίζουμε πως σημείωσε χατ - τρικ στον τελικό του Μουντιάλ 2022, πράγμα όχι και τόσο εύκολο. 

Στα γήπεδα του Κατάρ ο Κιλιάν Εμπαπέ ανέβασε και τη χρηματιστηριακή του αξία, καθώς έφθασε τα 180.000.000 ευρώ ως αξία στο Transfermarkt. Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν μιλήσει με ιδιαιτέρως κολακευτικά λόγια για τον Γάλλο επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Ρονάλντο. 

«Από τεχνική άποψη είναι φανταστικός, είναι σχεδόν ακαταμάχητος και θα μπορούσε να αναδειχτεί κορυφαίος παίκτης στο Μουντιάλ επειδή το άξιζε πάρα πολύ. Πολλοί επιθετικοί σε αυτό το Μουντιάλ ήταν γρήγοροι όμως αυτός είναι με διαφορά ο πιο γρήγορος. Όταν τον βλέπω να παίζει, μου θυμίζει εμένα στις καλύτερες μέρες μου. Ξέρει ακριβώς πώς να εκμεταλλεύεται τους ανοιχτούς χώρους και πως να είναι ασταμάτητος με ή χωρίς τη μπάλα αλλά και να πώς να βγαίνει νικητής σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός. Είναι εντυπωσιακός», είπε σε δηλώσεις του το Φαινόμενο.