Ρονάλντο: «Χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ στο Champions League Ασίας»

Έξαλλα πανηγύρισε το 1-1 ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

i

Print Screen

Ρονάλντο: «Χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ στο Champions League Ασίας»

Μαρία Δαλιάνη • 09:42 - 03.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:02 - 14.08.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν αυτός που έδωσε το σύνθημα για την ανατροπή της Άλ Νασρ κόντρα στην Ιστικλόλ για την δεύτερη αγωνιστική του Champions League της Ασίας και με ανάρτηση του στο instagram εξέφρασε την χαρά του που βρήκε δίχτυα στην νέα αυτή διοργάνωση.

Η Άλ Νασρ μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Ιστικλόλ, όmως ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης για την ομάδα του στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ταλίσκα να διαμορφώνει το τελικό 3-1 με γκολ στο 72' και στο 77'.

Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Πορτογάλου σταρ στην διοργάνωση, ο οποίος μέσα στο 2023 έχει πετύχει 36 τέρματα ενώ συνολικά έχει σκοράρει 885 φορές κάτι το οποίο δεν έχει καταφέρει κανείς άλλος, μέχρι στιγμής, στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Μπέλιγχαμ όπως λέμε... Ρονάλντο: Το εντυπωσιακό ξεκίνημα του νεαρού Άγγλου στη Ρεάλ
LA LIGA

13:00 - 01.10.2023

Μπέλιγχαμ όπως λέμε... Ρονάλντο: Το εντυπωσιακό ξεκίνημα του νεαρού Άγγλου στη Ρεάλ

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική εκκίνηση στη σεζόν για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι επιδόσεις του στα πρώτα επτά παιχνίδια θυμίζουν εκείνες του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Με ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram εξέφρασε την χαρά του που βρήκε δίχτυα στην νέα αυτή διοργάνωση ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί και τους συμπαίκτες του για την παρουσία τους.

«Καλό παιχνίδι από όλους στην ομάδα! Χαίρομαι που πέτυχα το 1ο μου γκολ στο Champions League της Ασίας. Θα συνεχίσουμε να κερδίζουμε».