Δεν παραιτείται ο Ρουμπιάλες: «Η Ερμόσο με έπιασε από τους γοφούς και με άφησε στο έδαφος! Τη ρώτησα “ένα φιλάκι;” και μου είπε “εντάξει”»

Δεν παραιτείται ο Ρουμπιάλες: «Η Ερμόσο με έπιασε από τους γοφούς και με άφησε στο έδαφος! Τη ρώτησα “ένα φιλάκι;” και μου είπε “εντάξει”»

Sportal newsroom 21:13 - 25.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:59 - 14.08.2024

Ο Λουίς Ρουμπιάλες εμφανίστηκε αμετανόητος για το φιλί που έδωσε στην Τζένιφερ Ερμόσο.

Συνεχίζεται ο σάλος για το φιλί που έδωσε ο Λουίς Ρουμπιάλες στην Τζένιφερ Ερμόσο. Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ισπανίας φίλησε στο στόμα την παίκτρια της Εθνικής ομάδας κατά τη διάρκεια της απονομής του Μουντιάλ γυναικών.

Το σχετικό βίντεο έκανε τον γύρο του κόσμου και η πράξη του Ρουμπιάλες αποδοκιμάστηκε στα κοινωνικά δίκτυα. Ο ισχυρός άνδρας του ισπανικού ποδοσφαίρου στην «απολογία» του όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη για την πράξη αλλά γνωστοποίησε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί (το επανέλαβε αρκετές φορές) προσπαθώντας, μάλιστα, να... εξηγήσει ότι επρόκειτο για αμοιβαίο φιλί.

«Δέχτηκα πολύ μεγάλη πίεση και ίσως κάποιος με απομακρύνει από τη θέση μου τη Δευτέρα αλλά ζούμε σε μια χώρα που έχει νόμους. Αρκεί ένα συναινετικό φιλί για να με απομακρύνουν; Θα παλέψω μέχρι τέλους και ελπίζω να τηρηθούν οι κανόνες», δήλωσε ο Ρουμπιάλες.

Αναφερθείς στο φιλί στην Ερμόσο είπε: «Εκείνη την ώρα με κατέκλυσαν τα συναισθήματα για τη νίκη της ομάδας και έχασα τον έλεγχο. Οφείλω να απολογηθώ, ζητώ ειλικρινά συγγνώμη. Όμως εκείνη την ώρα ήταν σαν να φιλούσα μία από τις κόρες μου. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.

Ήταν ένα αυθόρμητο φιλί, συναινετικό και πάνω στη χαρά μας. Η Ερμόσο είχε χάσει ένα πέναλτι και όταν ήρθε μπροστά μου με σήκωσε στα χέρια της (από τη χαρά της). Αγκαλιαστήκαμε και της είπα “ξέχνα το πέναλτι, ήσουν φανταστική, δεν θα είχαμε κερδίσει το Μουντιάλ χωρίς εσένα”. Μου απάντησε “είσαι υπέροχος” και τη ρώτησα “ένα φιλί;” και μου είπε “ναι”», υποστήριξε ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Στη συνέχεια ο Ρουμπιάλες τα έβαλε με τους επικριτές του αποκαλώντας τους «ψευδοφεμινιστές». «Οφείλουμε να διακρίνουμε την αλήθεια από το ψέμα. Εγώ λέω την αλήθεια. Ο ψεύτικος φεμινισμός δεν αναζητά τη δικαιοσύνη ή την αλήθεια και δεν ενδιαφέρεται για τους ανθρώπους. Κάποιοι χρησιμοποίησαν όρους όπως σεξουαλική βία και επίθεση για να αναφερθούν στο φιλί στην Ερμόσο αλλά τι θα σκεφτούν γι’ αυτό οι γυναίκες που έχουν υποστεί τέτοιους είδους επιθέσεις.

Σάλος με την απολογία του Ρουμπιάλες – Οι Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες δεν αγωνίζονται ξανά στην εθνική Ισπανίας
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

20:47 - 25.08.2023

Σάλος με την απολογία του Ρουμπιάλες – Οι Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες δεν αγωνίζονται ξανά στην εθνική Ισπανίας

Ακόμα χειρότερα έκανε τα πράγματα ο Λουίς Ρουμπιάλες μετά την απολογία του για το φιλί στη Τζένι Χερμόσο. Οι Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες σκοπεύουν να αποχωρήσουν από την ομάδα της Ισπανίας, στέλνοντας μήνυμα στήριξης στη συμπαίκτρια τους.

Αυτοί οι άνθρωποι προσπαθούν να με καταστρέψουν αλλά θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Ο ψευδοφεμινισμός καταστρέφει ανθρώπους. Ο Τύπος θα συνεχίσει να με “δολοφονεί” αλλά εγώ ξέρω την αλήθεια και ξέρω τι σκέφτεται η οικογένειά μου και οι άνθρωποι που με αγαπούν. Η αλήθεια είναι η αλήθεια και δεν αλλάζει», τόνισε ο Ρουμπιάλες.