Ξαναχτυπά ο Ρουμπιάλες: «Πώς να ζητήσω συγγνώμη, όταν ήμασταν και οι δύο χαρούμενοι; Με πέταξαν στον αέρα! Μήπως να πω μην μου πιάνετε τον κ@@@;»

Ξαναχτυπά ο Ρουμπιάλες: «Πώς να ζητήσω συγγνώμη, όταν ήμασταν και οι δύο χαρούμενοι; Με πέταξαν στον αέρα! Μήπως να πω μην μου πιάνετε τον κ@@@;»

Sportal newsroom 19:44 - 04.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:59 - 14.08.2024

Η πολύκροτη υπόθεση του φιλιού Ρουμπιάλες-Ερμόσο συνεχίζεται στα δικαστήρια και την Τετάρτη (4/10) είδε το φως της δημοσιότητας η κατάθεση του Ρουμπιάλες.

Συνεχίζεται η έρευνα που έχει ανοίξει για το φιλί του πρώην πλέον προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ισπανίας στην Τζένι Ερμόσο κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών των «ρόχας» για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Να θυμίσουμε πως ο Λουίς Ρουμπιάλες κατηγορείται από την εισαγγελία του ισπανικού κράτους για σεξουαλική επίθεση και εξαναγκασμό.

Την Πέμπτη (4/10) λοιπόν η «El Español» έδωσε στο φως της δημοσιότητας την κατάθεση του πρώην προέδρου της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, όπου ο 46χρονος είπε τη δική του εκδοχή για το συμβάν και φυσικά υπερασπίστηκε τον εαυτό του, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει λόγος να ζητήσει συγγνώμη.

«Κερδίσαμε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, υπήρξαν κάποιες συναισθηματικές εκρήξεις. Αυτό δεν είναι ότι κάποιος πήρε κρυφά κάποιον σε ένα γραφείο για να τον φιλήσει με το ζόρι. Όχι. Ήταν κάτι τόσο φυσικό, υπό το φως εκατομμυρίων ματιών , ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που ζουν μαζί εδώ και πολύ καιρό», ανέφερε αρχικά.

Ενώ σε ερώτηση για το αν θεωρούσε ότι σεβάστηκε την Ερμόσο όταν τη φίλησε η απάντηση του ήταν: «Έλα... την ρώτησα πριν! Πώς να μην τη σεβαστώ; Και γελούσε και χτυπώντας με δύο φορές στο πλάι. Πώς θα ζητήσω συγγνώμη αφού ήμασταν και οι δύο πολύ χαρούμενοι;».

Η Αλέξια Πουτέγιας κατέθεσε για την πολύκροτη υπόθεση του φιλιού Ρουμπιάλες-Ερμόσο
REST OF THE WORLD

15:14 - 03.10.2023

Η Αλέξια Πουτέγιας κατέθεσε για την πολύκροτη υπόθεση του φιλιού Ρουμπιάλες-Ερμόσο

Η πολύκροτη υπόθεση του φιλιού Ρουμπιάλες-Ερμόσο συνεχίζεται στα δικαστήρια με τις συμπαίκτριες της Ερμόσο να στέκονται για άλλη μία φορά στο πλευρό της και να καταθέτουν ως μάρτυρες υπεράσπισης αρχής γενομένης από την Αλέξια Πουτέγιας.

Τέλος, είπε: «Και εκείνες με άρπαζαν από όπου μπορούσαν κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών. Δυο τρία λεπτά μετά με άρπαξαν όλοι και με πέταξαν ψηλά, με κούναγαν. Εκείνη τη στιγμή δεν θα μπορούσα να πω ότι δεν πρέπει να αγγίζουν εμένα, τον κ@@@, τα γόνατα μου ή τον ώμο μου».

Tags: