Ρουπ: Δεν προλαβαίνει Βόλο, οριακά με Ολυμπιακό, σίγουρα με ΠΑΟΚ
i

Ρουπ/©Intime

Ρουπ: Δεν προλαβαίνει Βόλο, οριακά με Ολυμπιακό, σίγουρα με ΠΑΟΚ

Αλέξης Σαββόπουλος 10:49 - 19.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:01 - 14.08.2024

Ο Γερμανός επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και… τρέχει μήπως και προλάβει την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες και πάλι ο Λούκας Ρουπ μετά τη δεύτερη επίσκεψη που έκανε στη Γερμανία και στον γιατρό που τον παρακολουθεί. Ο 32χρονος μέσος έκανε και τη δεύτερη ένεση στο πόδι του σε συνδυασμό με κάποιες θεραπείες και το ενθαρρυντικό είναι ότι πλέον δεν αισθάνεται ενοχλήσεις. Αυτό σημαίνει ότι θα ξεκινήσει προπονήσεις σιγά-σιγά με στόχο την επόμενη εβδομάδα να τεθεί στη διάθεση του Τόλη Τερζή.

Το σίγουρο είναι ότι μετά από σχεδόν δυο μήνες απουσίας, δεν προλαβαίνει με τίποτα τον εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο. Μάλιστα είναι… οριακά και για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου των playoffs κόντρα στον Ολυμπιακό που θα γίνει εμβόλιμα την επόμενη Τετάρτη (26/4) όταν και θα συμπληρώνει ακριβώς δυο μήνες απουσίας. Με αυτά τα δεδομένα και ανάλογα με την πορεία των προπονήσεων, δεν αποκλείεται να κάνει την επανεμφάνισή του στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.