Ο Κίκε Σαβέριο συμπλήρωσε δυο μήνες εκτός αλλά η επιστροφή του αργεί ακόμη

Κίκε Σαβέριο

i

© arisfc

Ο Κίκε Σαβέριο συμπλήρωσε δυο μήνες εκτός αλλά η επιστροφή του αργεί ακόμη

Αλέξης Σαββόπουλος 08:54 - 03.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:02 - 14.08.2024

Ο Ισπανός, με τη μια και μοναδική εμφάνιση στο παιχνίδι με την Αραράτ στις 3 Αυγούστου, παραμένει στα πιτς και πιθανότατα θα χρειαστεί κι άλλο χρόνο που μπορεί να φθάσει και τον ένα μήνα.

Ο Κίκε Σαβέριο συμπληρώνει σήμερα αισίως δυο ακριβώς μήνες από την μοναδική και τελευταία του επίσημη εμφάνιση με τη φανέλα του Άρη, στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Αραράτ. Ήταν 3 Αυγούστου. Αρχικά η γνωμάτευση για τον Ισπανό ακραίο επιθετικό, ανέφερε διάστρεμμα και απουσία δέκα ημερών. Προφανώς έγινε λάθος και ο 24χρονος παίκτης, παραμένει έξω, αφαιρώντας μια λύση από τον Άκη Μάντζιο.

Το άσχημο είναι ότι δυο μήνες μετά τον τραυματισμό του παραμένει αδιευκρίνιστο, πότε ακριβώς θα είναι σε θέση να επιστρέψει αφού, η προσπάθεια να γυρίσει στις προπονήσεις νωρίτερα, του έχει προκαλέσει ένα οστικό οίδημα στον αστράγαλο, στο σημείο που έχει τραυματιστεί, το οποίο πρέπει πρώτα να υποχωρήσει για να αρχίσει προπονείται. 

Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί κι άλλο χρόνο που μπορεί να φτάσει και τον μήνα και άρα να χάσει ολόκληρο τον Οκτώβριο και φυσικά τη διακοπή που θα μπορούσε να αξιοποιήσει, ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος.