Η Τσέλσι όλο και πιο κοντά στην απόκτηση του Σάντσο

Τζέιντον Σάντσο - Φωτ. IMAGO

Η Τσέλσι όλο και πιο κοντά στην απόκτηση του Σάντσο

Νεφέλη Μπισμπίκη • 08:08 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 08:08 - 31.08.2024

Η Τσέλσι πλησιάζει σε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο, μετά την αποχώρηση της Γιουβέντους από το μεταγραφικό παιχνίδι.

Ο Τζέντον Σάντσο φαίνεται πως οδεύει προς το Λονδίνο και την Τσέλσι, σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο αλλά και του Sky Sports. Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκονται σε επαφή για την επίτευξη συμφωνίας για την μεταγραφή του Άγγλου εξτρέμ, την ίδια ώρα που οι «μπλε» έχουν «κόψει» από την πρώτη ομάδα τον Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος προτάθηκε στην Άρσεναλ.

Για την απόκτηση του Σάντσο, είχε ενδιαφερθεί και η Γιουβέντους, με τον Τιάγκο Μότα να θέλει να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή, αλλά δεν αναμένεται να προχωρήσει σε κίνηση για τον 24χρονο, εκτός και αν αλλάξουν δραστικά οι όροι μιας πιθανής συμφωνίας, καθώς μέχρι στιγμής οι απαιτήσεις του δανείου είναι πολύ ακριβές.

Αρκετοί σύλλογοι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Σάντσο αυτό το διάστημα, εκτός από τις προαναφερθείσες ομάδες, όπως η Μπαρτσελόνα και η Ντόρτμουντ, με τον Άγγλο διεθνή εξτρέμ να εξετάζει τις επιλογές του. Ο Σάντσο δεν ήταν μέλος της ομάδας της Γιουνάιτεντ για τους δύο πρώτους αγώνες της σεζόν στην Premier League και το γεγονός αυτό τον έκανε να νιώθει ανεπιθύμητος.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!